Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray'ın transferde büyük bir hatanın eşiğinden döndüğü ortaya çıktı

FC Köln kulübünün Başkan Yardımcısı Toni Schumacher, Galatasaray'ın da yazın ilgilendiği Anthony Modeste'yi ligde büyük ihtimalle oynatamayacaklarını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 21 Ocak 2019 16:38

Yaz transfer döneminde kulübüyle olan uyuşmazlık nedeniyle Galatasaray'ın son anda transferinden vazgeçtiği golcü futbolcu Anthony Modeste eski kulübü FC Köln'e dönmüştü.

Konuyla ilgili Kölner Stadt Anzeiger'a konuşan eski Fenerbahçeli kaleci ve Köln kulübü başkan yardımcısı Toni Schumacher "FIFA, Modeste'nin Köln için oynamasına izin vermeyebilir" diye konuştu.

Ocak ayına kadar lisansı olmadığı için oynayamayan ve antrenman yapmakla yetinen Modeste'nin bundan sonra da Köln forması giyememe tehlikesi belirdi.

Schumacher, oyuncunun kulübünden halen Modeste'nin oynayabilmesi için onay beklediklerini ancak Tianjin Quanjian kulübünün Modeste'nin ayrılışını kusurlu gördüğünü ve bu yüzden onay vermediğini söyledi.

Modeste ve Tianjin kulübü arasındaki yasal ihtilafın sürdüğünü belirten Schumacher "Yasal durumun bu kadar karşılık olduğu gerçeğini göz önüne alırsak Modeste ligin ikinci yarısında da oynayamayabilir" dedi.

Galatasaray yaz transfer döneminde Modeste'nin transferine çok yaklaşmış ancak hukuki sorunlar nedeniyle son anda transferden vazgeçmişti. Gomis'i de satmış bulunan Galatasaray bu yüzden ilk devreyi golcü transfer yapmadan tamamlamıştı.


Yorumlar