Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray yendi, lider değişti! İşte Süper Lig 21. hafta puan durumu ve fikstür

Süper Lig'de şampiyonluk ve kümede kalma yarışı kızıştı, puan durumu futbolseverler tarafından merak edilmeye başlandı. Süper Lig'in 21. haftasında birbirinden kritik maçlar oynanırken, Fenerbahçe-Alanyaspor ve Sivasspor-Başakşehir maçlarının 1-1 sona ermesi, Trabzonspor, Galatasaray ve Beşiktaş'a yaradı. Haftayı Sivasspor, 42 puanla liderlik koltuğunda kapattı. Beşiktaş, zirveye bir adım daha yaklaşırken, Kasımpaşa'yı 3-0'la geçen ve üst üste 5. galibiyetini alan Galatasaray, lider Sivasspor'la

Galatasaray yendi, lider değişti! İşte Süper Lig 21. hafta puan durumu ve fikstür - Sayfa 1

Süper Lig'de Galatasaray, Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup etti ve zirve yarışında önemli bir galibiyet aldı. Bu maçla birlikte puan durumundaki ilk 7 takımın puanlarının yakınlığı dikkat çekiyor.

Galatasaray yendi, lider değişti! İşte Süper Lig 21. hafta puan durumu ve fikstür - Sayfa 2

Galatasaray, ligde üst üste 5. galibiyetini alarak zirveyle puan farkını 3'e kadar düşürdü. Bu hafta Fenerbahçe, Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, Sivasspor-Başakşehir maçı 3-3 sona erdi.

Galatasaray yendi, lider değişti! İşte Süper Lig 21. hafta puan durumu ve fikstür - Sayfa 3

Zirve yarışındaki diğer takımlardan Beşiktaş, Gaziantep engelini 3-0 ile geçti. Trabzonspor 2-0'lık skorla 3 puan alırken, Fenerbahçe ile Alanyaspor 1-1'lik skorla yenişemedi.

Galatasaray yendi, lider değişti! İşte Süper Lig 21. hafta puan durumu ve fikstür - Sayfa 4

Bu sonuçların ardından Süper Lig puan durumunda ilginç bir tablo ortaya çıktı. İşte son durum...