Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa kupaları maclarını yayınlayacak kanal ve saati belli oldu

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ve Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi 3.Ön Eleme turlarındaki ilk karşılaşmalarını bu hafta S Sport Plus Yayınlıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa kupaları maclarını yayınlayacak kanal ve saati belli oldu - Sayfa 1

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa Mücadelesi S Sport Plus’ta Devam Ediyor

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme ve Fenerbahçe’nin Avrupa Konferans Ligi 3.Ön Eleme turlarındaki ilk karşılaşmalarını bu hafta S Sport Plus Yayınlıyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa kupaları maclarını yayınlayacak kanal ve saati belli oldu - Sayfa 2

Futbolseverlerin Avrupa keyfi S Sport Plus’ta devam ediyor. Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray 3. Ön Eleme Turu İlk Karşılaşması için salı günü saat 22:00’de Ljubljana ile karşı karşıya geliyor.  Avrupa Konferans Ligi 3. Ön Eleme İlk Karşılaşmasında ise Fenerbahçe perşembe günü saat 21:00’de Maribor’ı evinde ağırlıyor. Her iki karşılaşma da canlı yayınla S Sport Plus’ta. 

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa kupaları maclarını yayınlayacak kanal ve saati belli oldu - Sayfa 3

Spor keyfinin en kaliteli halini izleyicisine sunan S Sport Plus; futbol dünyasının merakla beklediği Ljubljana – Galatasaray ve Fenerbahçe- Maribor maçlarını çoklu ekran teknolojisi ile maç tutkunlarıyla buluşturuyor.

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin Avrupa kupaları maclarını yayınlayacak kanal ve saati belli oldu - Sayfa 4

Fenerbahçe – Maribor Maçı S Sport Plus’ta

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe, 2023-24 Avrupa Konferans Ligi Ön eleme ilk maçına çıkıyor. Sarı Lacivertliler, 10 Ağustos Perşembe günü 21.00’de başlayacak olan mücadele S Sport Plus ekranlarında canlı olarak yayınlanacak.