Anasayfa /  Spor

Galatasaray - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda 5. hafta mücadelesinde Manchester United'ı konuk edecek. RAMS Park Stadyumu'nda gerçekleşecek karşılaşmada hakemlik görevini Jose Maria Sanchez üstlenecek. Bu dev maçla ilgili bütün detaylar futbolseverler tarafından büyük bir merakla bekleniyor, özellikle de maçın yayın bilgileri araştırılıyor. Peki Galatasaray - Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Abone ol
Abone ol 29 Kasım 2023 14:23

Trendyol Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden Galatasaray için kritik fikstür sürüyor.

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 5. hafta maçında Manchester United ile karşı karşıya gelecek. RAMS Park Stadyumu'nda gerçekleşecek mücadelede Galatasaray, zafer elde etmek ve gruptan çıkma hedefine önemli bir adım atmak istiyor. Maçla ilgili tüm detaylar inceleniyor.  

Galatasaray - Manchester United maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray - Manchester United karşılaşması, 29 Kasım Çarşamba günü saat 20:45'te Exxen platformunda canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'DA DAVINSON SANCHEZ YOK!

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Alanyaspor maçında sakatlanan Davinson Sanchez, sakatlığı nedeniyle Manchester United karşılaşmasında forma giyemeyecek. Davinson Sanchez'in yapılan MR sonucunda sol üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma tespit edildi.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

 Muslera, Sacha Boey, Nelsson, Abdülkerim, Angelino, Kaan, Torreira, Mertens, Zaha, Kerem, Icardi

Yorumlar