Anasayfa /  Spor

Galatasaray-Konyaspor maçı saat kaçta? hangi kanalda yayınlanacak

Süper Lig'in 9. haftasında heyecan devam ediyor. Galatasaray ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı ekip, zorlu Konyaspor maçını kazanarak galibiyet serisini 3'e çıkarmak istiyor. Aslan, son olarak Göztepe ve Rizespor'u geriden gelerek kazanmıştı. Kritik maçı Arda Kardeşler yönetecek. Maçın yayın saati, kanalı ve bilet fiyatları merak ediliyor. Peki, Galatasaray - Konyaspor maçı ne zaman? Galatasaray maçı saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Biletler ne kadar?

Abone ol
Abone ol 17 Ekim 2021 14:04

Süper Lig 9. haftasında heyecan devam ediyor. Göztepe ve Rizespor maçlarında geriden gelerek galibiyeti yakalayan ve büyük bir çıkış içerisinde olan Galatasaray, NEF Stadyumu'nda Konyaspor'u konuk ediyor.

Maç ile ilgili tüm detaylar merak ediliyor. Peki, Galatasaray - Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Galatasaray - Konyaspor maçı 16 Ekim Cumartesi günü saat 16:00'da beIN Sports 1'de canlı yayınlanacak.

GALATASARAY - KONYASPOR MAÇININ ORANLARI BELLİ OLDU!

Galatasaray: 1.41

Beraberlik: 3.55

Konyaspor: 4.70

GALATASARAY MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRDİ!

Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ve İstanbulspor ile karşılaştı. Tuzlaspor'u 4-3 yenen Aslan, İstanbulspor ile 3-3 berabere kaldı.

GALATASARAY - KONYASPOR BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Galatasaray ile Konyaspor arasında oynanacak maçın bilet fiyatları 70 ile 650 TL arasınde değişiyor.

STADIN YENİ İSMİ BELLİ OLDU!

Burak Elmas'ın seçim öncesinde açıkladığı projeler arasında yer alan stad isim sponsorluğu sonunda gerçekleşti. Galatasaray'ın yeni stad ismi Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu oldu.

GALATASARAY'IN YILDIZLARI MİLLİ ARADAN DÖNDÜ!

Galatasaray'da milli takım kamplarından dönen Taylan Antalyalı, Kerem Aktürkoğlu, Berkan Kutlu, Halil Dervişoğlu, Işık Kaan Arslan, Barış Alper Yılmaz, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Moruţan, Christian Luyindama, Sofiane Feghouli ve Mostafa Mohamed bugün ilk kez antrenmanda takımla birlikte çalıştı.

FERNANDO MUSLERA ÖZEL UÇAKLA GETİRİLECEK!

Son olarak Brezilya - Uruguay maçında forma giyen Fernando Muslera, özel uçakla İstanbul'a getirilecek ve Konyaspor maçında sahada yer alacak.

GALATASARAY, İSTANBUL'DA RAKİBİNE MAÇ KAYBETMEDİ

Galatasaray, lig tarihinde Konyaspor ile İstanbul'da yaptığı hiçbir maçı kaybetmedi.

Taraflar arasında İstanbul'da yapılan 20 lig maçından 16'sını sarı-kırmızılılar kazandı, 4'ü berabere bitti, yeşil-beyazlılar deplasmanda galip gelemedi.

İstanbul'da ev sahibi ekip 48, konuk takım ise 15 gol attı.

EN FARKLI SKORLU GALİBİYETLER

İstanbul'da 2007-2008 sezonunda yapılan ve sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle seyircisiz oynanan maçı Galatasaray 6-0 kazandı. Bu sonuç, iki takım arasında lig tarihindeki en farklı skorlu karşılaşma oldu.

Konyaspor ise Galatasaray karşısındaki üç galibiyetinden ikisini 1-0'lık, birini de 4-3'lük skorla aldı.

Yorumlar