Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray - Kasımpaşa Maçı ( CANLI İZLE )

Galatasaray, Süper Lig’de 4. haftanın açılış maçında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.Galatasaray’da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş ile futbolcular Seri, Emre Mor ve Andone karşılaşmada görev yapamayacak. Aslan’ın dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, ilk kez bir resmi maçta Galatasaray forması giyecek. Galatasaray - Kasımpaşa Maçı 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi ise www.trhaberler.com 'da olacak.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2019 20:40

GALATASARAY: 1 KASIMPAŞA:0

Kasımpaşa'da Karim Hafez'in yerine Tobias Heintz oyuna dahil olduKarim Hafez - Tobias Heintz

Oyuncu Değişikliği80'Galatasaray'da Adem Büyük, Feghouli'nin yerine oyuna girdi.Sofiane Feghouli - Adem Büyük

Pozisyon79'Galatasaray gole yaklaştı! Savunma arkasına sarkan Falcao ceza sahasına girdiği gibi şutunu çekti top yandan dışarı çıktı.

Sarı Kart77'Kasımpaşa'da Quaresma sarı kart gördüSarı Kart - Ricardo Quaresma

Pozisyon72'Galatasaray'ın kazandığı serbest vuruşta Belhanda'nın şutu üstten auta çıktı.

Oyuncu Değişikliği70'Bir diğer değişiklikte de İlhan Depe'nin yerine Mustafa Pektemek girdi.Ilhan Depe - Mustafa Pektemek

Oyuncu Değişikliği70'Kasımpaşa'da iki değişiklik birden! Mame Thiam'ın yerine Veigneau girdi.Mame Thiam - Olivier Veigneau

Pozisyon67'Bu dakikalarda Galatasaray baskıyı artırdı! Ceza sahasına gelen ortada Falcao röveşata ile topu içeri doldurdu. Gelişine şutunu çeken Ömer Bayram savunmaya takıldı. Kasımpaşa savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Pozisyon64'Feghouli'nin ceza sahası dışından çektiği şut Falcao'dan döndü! Devamında ceza sahası içine gelen topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı

Ofsayt62'OFSAYT! Sağ kanattan gelen ortada Mame Thiam'ın kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ancak yan hakemin bayrağı havada! Karar ofsayt...

Pozisyon58'Quaresma'nın ceza sahası dışından şutu kaleci Muslera'da kaldı.

Quaresma'nın ceza sahası dışından şutu kaleci Muslera'da kaldı.

Pozisyon55'İkinci yarıda on dakikalık bölüm geride kalırken iki takım da oyunu rakip yarı sahaya yıkamadı. Karşılaşmanın bu dakikaları orta saha mücadelesi şeklinde geçiyor.

Pozisyon51'Belhanda ceza sahası dışından şansını denedi kaleci Fatih Öztürk soluna yatarak gole izin vermedi.

Pozisyon49'Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda Marcao kafayı vurdu. Uzak köşeye giden topu kaleci Fatih harika uzanarak çıkarmayı başardı.

Pozisyon47'Kasımpaşa hızlı çıktı! İlhan Depe'nin arka direğe gönderdiği topu Quaresma kontrol etti ancak Mariano son anda kademeye girdi ve topu uzaklaştırdı.

İlk yarının sonuna 3 dakika eklendi.

Pozisyon41'Kasımpaşa gole yaklaştı! Sol kanattan orta şut karışımı gelen top kaleye yöneldi. Muslera güçlükle topu kornere gönderdi.

Pozisyon40'Galatasaray ikinci gole yaklaştı. Babel ceza sahası dışından sağ ayağıyla çok sert vurdu fakat top az farkla dışarı gitti.

Ev Sahibi Golü38'GOL! Ömer Bayram'ın pasıyla topla buluşan Falcao ceza sahasına girer girmez sol ayağıyla şutunu çekti. Savunmaya da çarpan top ağlarla buluştu.Gol - Falcao

GOL! Falcao ilk maçında Galatasaray'ı 1-0 öne geçirdi.Gol - Falcao

Sarı Kart34'Galatasaray'da Marcao sarı kart gördüSarı Kart - Marcão

Pozisyon33'Belhanda'nın sol kanattan ortasında Nzonzi penaltı noktası üstünde kafa vuruşunu yaptı top kaleci Fatih Öztürk'ün üstüne gitti.

Pozisyon31'Kullanılan köşe vuruşunda Galatasaray savunması topu uzaklaştırdı.

Pozisyon30'Ricardo Quaresma serbest vuruşta kaleyi düşündü, Ryan Babel kafayla topu kornere yolladı.

Oyuncu Değişikliği29'Galatasaray'da zorunlu değişiklik! Sakatlanan Lemina çıktı yerine Ömer Bayram girdi.Mario Lemina - Ömer Bayram

Sarı Kart27'Kasımpaşa'da Hajradinovic, sarı kart gördü.Sarı Kart - Haris Hajradinovic

Pozisyon26'Mariano'nun sağ kanattan ortasında top kaleci Fatih Öztürk'te kaldı.

19'Oyun kaldığı yerden devam ediyor Lemina'nın önemli bir şeyi yok.

Pozisyon18'Lemina, Aytaç Kara'nın hamlesiyle yerde kaldı ve sağlık görevlileri tedavi için oyun alanına girdi.

Pozisyon17'Galatasaray gole çok yaklaştı! Falcao'nun ceza sahası içinde dönerek şutu az farkla üstten auta çıktı.

Pozisyon16'Galatasaray etkili geldi! Falcao, ceza sahası içinde kaleye yakın mesafede topla buluştu. Vuruşunda Kasımpaşa savunması son anda araya girdi.

Pozisyon14'Kasımpaşa'da İlhan Depe topu çıkmadan yakaladı kale sahasına ortasını yaptı Thiam istediği gibi vuramadı.

Pozisyon13'Belhanda serbest vuruşu kullandı. Radamel Falcao ceza sahasında kafayı vuramadı, boşta kalan topu Kasımpaşa savunması uzaklaştırdı.

Pozisyon11'Kasımpaşa'da Ricardo Quaresma sol kanada geçti. Sol kanatta ilk kez topla buluşan Quaresma, Mariano'dan sıyrıldı ve şutunu çekti ama top dışarı gitti.

Belhanda'nın kullandığı köşe vuruşunda yaşanan hava topu mücadelesinde hakem Ali Palabıyık Kasımpaşa lehine faul verdi.

Pozisyon8'Mariano'nun sağ kanattan ortasında top Falcao'ya gelmeden savunmada Veysel araya girdi ve topu kornere gönderdi.

Pozisyon5'Kasımpaşa hızlı hücumda geldi! Sol kanattan ceza sahasına giren İlhan Depe'nin şutu kaleci Muslera'da kaldı.

Pozisyon3'Luyindama'nın hatasında Kasımpaşa etkili geldi! Üst üste kornerlerde Galatasaray savunması tehlikeyi uzaklaştırdı.

Pozisyon2'Galatasaray sol kanattan Nagatomo ile geldi. Japon oyuncunun son çizgiden yaptığı ortada savunma topu kafayla uzaklaştırdı.

Maç Başladı1'Hakem düdüğü çaldı ve maç başladı.

Not: Maç başlar başlamaz dakika  dakika canlı anlatım buradan yapılacaktır.

Maçı canlı izlemek içi aşağıdaki linki tıklayabilirSİNİZ

Galatasaray, Süper Lig’de 4. haftanın açılış maçında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Türk Telekom Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.Galatasaray’da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim, yardımcı antrenörler Ümit Davala ve Hasan Şaş ile futbolcular Seri, Emre Mor ve Andone karşılaşmada görev yapamayacak. Aslan’ın dünyaca ünlü yıldızı Radamel Falcao, ilk kez bir resmi maçta Galatasaray forması giyecek. Galatasaray - Kasımpaşa Maçı 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi ise www.trhaberler.com 'da olacak.

Galatasaray, Süper Lig’de 4. haftanın açılış maçında, Türk Telekom Stadı'nda Kasımpaşa’yı konuk edecek. Süper Lig’in geride kalan bölümünde bir galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Galatasaray’ın 4 puanı bulunuyor. Yaptığı 3 maçın birinde berabere kalıp ikisini kaybeden Kasımpaşa ise 1 puana sahip. Kasımpaşa maçının biletleri büyük ölçüde tükendi. Kombine sahipleri de stada firesiz gelirse, Galatasaray’ı tribünde 50 bin kişi takip ederken; hem ilk kez Falcao’yu izleyecek hem de cezalı Fatih Terim’e tam destek verecek.

Galatasaray - Kasımpaşa maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türk Telekom Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakayı hakem Ali Palabıyık yönetecek. Karşılaşma beIN SPORTS 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 90 dakikanın canlı anlatımı ve skor takibi ise www.trhaberler.com 'da olacak.

beIN Sports Galatasaray - Kasımpaşa Maçı canlı, şifresiz izle



Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasın muhteşem bir mücadeleye sahne olacak. Galatasaray, sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak. Galatasaray - Kasımpaşa mücadelesi beIN Sports 1 HD ekranlarından canlı yayınlanacak. Galatasaray - Kasımpaşa maçını canlı, şifresiz izlemek isteyen sporseverler, internet ortamında 'Galatasaray - Kasımpaşa canlı izle, Galatasaray - Kasımpaşa şifrsiz izle, Galatasaray - Kasımpaşa beIN Sports izle' araştırması yapmaya başladı. Galatasaray - Kasımpaşatakımları arasında oynanacak bu zorlu 90 dakikayı izleyebilmek için Digitürk üyeliğinizin bulunuyor olması gerekmektedir.



GALATASARAY - KASIMPAŞA BEİN SPORTS CANLI İZLE

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Belhanda, Babel, Falcao

Kasımpaşa: Fatih, Popov, Veysel, Youssef, Hafez, Sadiku, Khalili, Quaresma, Hajradinovic, Yusuf, Mame Thiam

Fatih Terim cezalı

Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim ile yardımcıları Ümit Davala ve Hasan Şaş, karşılaşma öncesinde cezalı durumda bulunuyor.  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Süper Lig’in 3. haftasındaki Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle Fatih Terim’e 4 maç men cezası vermişti.     PFDK, aynı karşılaşmada rakip takım taraftarlarına yönelik hakareti nedeniyle Ümit Davala’ya da 3 maç men cezası uygulamıştı. Galatasaray Kulübü, Fatih Terim’in cezasıyla ilgili Tahkim Kuruluna itirazda bulunurken, kurul cezayı 3 maça indirdi. Hasan Şaş da geçen sezonun 33. haftasında Medipol Başakşehir ile oynanan maçtan sonra 8 maç men cezası almıştı. Kasımpaşa maçında Galatasaray’ın başında yardımcı antrenör Levent Şahin yer alacak.    

Falcao ve Lemina ilk maçına çıkacak     

Galatasaray’ın yeni transferlerinden Radamel Falcao ile Mario Lemina, takımdaki ilk maçlarına çıkmaya hazırlanıyor.  Teknik heyetin görev vermesi durumunda yıldız futbolcu Falcao ile Lemina, ilk kez bir maçta sarı-kırmızılı formayı giyecek.      

Ryan Babel’in üçlük hedefi

Son iki lig maçında iki gol atan Ryan Babel, Kasımpaşa karşısında seriyi sürdürüp Süper Lig’de ikinci kez üst üste üç maçta fileleri havalandırmak istiyor. Tecrübeli futbolcu geçen sezon da Beşiktaş formasıyla bunu başarmıştı.

Tüm gözler Quaresma’da

Beşiktaş’la yollarını ayırdıktan sonra Kasımpaşa’ya transfer olan, yeni takımıyla ilk maçına Ankaragücü karşısında çıkan Quaresma, ikinci devrede oyuna girmiş, ancak yenilgiyi önleyememişti. Portekizli yıldızın bugün ilk 11’de görev alması bekleniyor.

Üç futbolcu cezalı 

Galatasaray’da kırmızı kart cezalısı olan üç futbolcu Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek.  Ligin 2. haftasındaki Konyaspor karşılaşmasında doğrudan gördüğü kırmızı kart sonrası 2 maç ceza alan Jean Michael Seri ile 3. haftadaki İstikbal Mobilya Kayserispor müsabakasında ikinci sarıdan kırmızı kartla oyun dışında kalan Emre Mor, Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alamayacak.     Galatasaray’ın yeni transferlerinden Florin Andone de İngiltere’de forma giydiği Brighton’un Southampton ile oynadığı mücadelede gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maç men cezası almıştı. 3 maçlık cezasının 2’sini Galatasaray’a transfer olmadan çeken Andone, Kasımpaşa karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak.     

Sahasında bileği bükülmüyor     

Galatasaray, Süper Lig’de sahasındaki en uzun süreli yenilmezlik serisini yaşıyor. Sarı-kırmızılı takım, Türk Telekom Stadı’nda çıktığı son 37 lig maçında rakiplerine mağlup olmadı. Süper Lig’de evindeki son mağlubiyetini 2016-2017 sezonunun 30. haftasında, 6 Mayıs 2017’de 3-1’lik skorla Kasımpaşa karşısında yaşayan Galatasaray, daha sonra taraftarı önünde çıktığı 37 müsabakanın 31’ini kazanırken, 6’sında berabere kaldı.

Galatasaray ile Kasımpaşa 31. randevuda  

Galatasaray ile Kasımpaşa, Süper Lig’de 31. kez karşı karşıya gelecek.  İki ekip arasında geride kalan 30 lig maçından 19’unu Galatasaray kazandı, 6 müsabaka berabere sonuçlandı, Kasımpaşa 5 kez galip geldi.     Galatasaray’ın 62 golüne, Kasımpaşa 29 golle yanıt verdi.     Geçen sezonki maçları Galatasaray, evinde ve deplasmanda aynı skorla 4-1 kazandı.    

Türk Telekom Stadı’ndaki maçlar     

Galatasaray ile Kasımpaşa, 15 Ocak 2011’de hizmete giren Türk Telekom Stadı’nda Süper Lig’de 8 kez karşılaştı.     Sarı-kırmızılılar, yeni stadında Kasımpaşa’yı 6 kez yenerken, lacivert-beyazlılar deplasmanda 2 kez 3 puana ulaştı. Taraflar arasında Türk Telekom Stadı’ndaki müsabakalarda meşin yuvarlak toplam 30 kez filelerle buluştu, Galatasaray 18, Kasımpaşa 12 kez gol sevinci yaşadı.     

En farklı skorlar     

Galatasaray, galibiyet sayısı bakımından büyük üstünlük kurduğu rakibini bir kez 5-0, bir kez de 4-0 yendi. Kasımpaşa ise 2013-2014 sezonunda Türk Telekom Stadı’ndaki maçta 4-0 galip geldi.




Yorumlar