Anasayfa /  Spor

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçının biletleri satışa çıktı! İşte en ucuz ve en pahalı bilet!

Galatasaray ile Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa finali bu sezon Suudi Arabistan'da oynanacak. Dev maçın biletlerinin satışa çıktığını TFF duyurdu. İşte bilet fiyatları...

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2023 02:14

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçının biletleri satışa çıktı!

Geçen sezonun lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek olan Süper Kupa'da artık geri sayım başladı... Normalde sezonun hemen başında, Türkiye'nin herhangi bir ilinde oynanan Süper Kupa bu sene Aralık ayında ve Suudi Arabistan'da oynanacak.

TFF duyurdu

29 Aralık'ta Al Nassr'ın mabedi Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak dev mücadelenin biletleri satışa çıktı. Gelişmeyi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) resmi internet sitesinden duyurdu.

Adresi de açıkladılar

TFF'den yapılan açıklamada, "2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında, 29 Aralık 2023 Cuma günü TSİ 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının genel bilet satışları başlamıştır. Biletler http://webook.com internet sitesinden satın alınabilecektir. http://webook.com internet sitesi dışında farklı mecralardan alınan biletler hususunda sorumluluk kabul edilmeyecektir" ifadelerine yer verildi.

İşte en ucuz ve en pahalı bilet!

Biletler 125 Suudi Arabistan Riyali ile 18.000 Suudi Arabistan Riyali arasında değişiyor. 1 Suudi Arabistan Riyali güncel kur ile şu an 7,70 Türk Lirası yapıyor. Bu da en ucuz biletin 960 TL, en pahalı biletin de 140 bin TL olduğu anlamına geliyor. 

Yorumlar