Anasayfa /  Spor /  Galatasaray

Galatasaray, Carole’ü KAP’a bildirdi

Galatasaray, Fransız oyuncu Carole’ü Sevilla’ya kiraladığını KAP’a bildirdi.

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2017 22:33

Galatasaray, Fransız oyuncu Carole’ü Sevilla’ya kiraladığını KAP’a bildirdi.

Sarı-kırmızılı kulübün transferle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı açıklamada şöyle:

"Profesyonel futbolcularımızdan Lionel Jules Carole’un 2017-2018 sezonunun sonuna kadar Sevilla F.C.S.A.D. (Sevilla) kulübüne geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Sevilla kulübü şirketimize 350 bin Euro geçici transfer bedeli ödeyecektir. Ayrıca, Sevilla Kulübü 31.05.2018 tarihine kadar net 3 milyon 500 bin Euro bonservis ücreti ödemek kaydıyla futbolcuyu satın alma hakkına sahiptir."

Galatasaray ,Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City ile oyuncunun geçici transferi için anlaşmaya varıldığını KAP'a bildirdi. 

Galatasaray Sportif AŞ'nin KAP'a gönderdiği bildirim şu şekilde:



"Profesyonel futbolcu Jason Gregory Denayer ve kulübü Manchester City FC ile oyuncunun geçici transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun kulübüne 210.000 Euro tutarında geçici transfer ücreti ile kiralama süresi içerisinde Türkiye'deki imaj hakları için 290.000 Euro olmak üzere toplam 500.00 Euro ödenecektir. Futbolcuya ise 2017-2018 futbol sezonu için 1.359.000 Euro sabit transfer ücreti ve takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakalarında alacağı her bir puan için 4.000 EUR prim ödeyecektir.

Jason Denayer "Galatasaray'a dönmek için her şeyi yaptım"

Galatasaray'ın bir sezon aradan sonra tekrar kadrosuna kiralık olarak dahil ettiği Belçikalı savunma oyuncusu Jason Denayer, Sarı-Kırmızılılara dönmek için her şeyi yaptığını söyledi.



GS TV'ye açıklamalarda bulunan Denayer  "Buraya dönmek benim 2 senemi aldı. Bundan dolayı çok sevinçliyim. İki senelik zor bir süreçti bu. Manchester City beni farklı takımlara kiralamak istedi. Bu sene de beni İspanya'ya göndermek istiyorlardı. Fakat ben buna karşı çıktım ve Galatasaray'a dönmek için elimden gelen her şeyi yaptım. Sonucu elde ettim, şu anda buradayım." ifadelerini kullandı.



Sarı-Kırmızılı camiada kendini evinde gibi hissettiğini vurgulayan Denayer, hedefleriyle ilgiliyse, "Buradaki öncelikli hedefim ligde şampiyonluğa ulaşmak ve gelecek sene UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek." dedi.



Öte yandan, Denayer'in bu sezon Galatasaray'da 64 numaralı formayı terleteceği açıklandı.

Galatasaray'a İtalya'dan kötü haber 

Juventus'un Leonardo Spinazzola transferi gerçekleşmedi 

Bu durumda Asamoah'ın Juve'de kalması bekleniliyor 

Galatasaray'ın transferinde büyük uğraş verdiği Asamoah, takımı Juventus'ta kalacak. İtalyan basınında yer alan haberlere göre İtalyan devinin Asamoah yerine transferini düşündüğü  Leonardo Spinazzola transferini gerçekleştiremediği için Ganalı oyuncuyu Galatasaray'a vermekten vazgeçti. 



Leonardo Spinazzola'nın menajeri Davide Lippi'nin İtalyan Sky Sport'a yaptığı açıklamada "Spinazzola'nın Juventus'a transferi için artık vakit kalmadı" dedi.  İtalyan basını da Spinazzola'nın menajeri Lippi'nin bu açıklamalarının ardından Asamoah'ın en azından ilk yarı sonuna kadar Juventus'ta kalacağını iddia ettiler. 

Galatasaray'dan Carole açıklaması

Galatasaray, Sevilla'ya kiralanan Fransız futbolcu Lionel Carole için İspanyol kulübünden 350 bin Euro alacak.



Galatasaray'ın,KAP'a yahtığı açıklamaya göre,  İspanyol kulübü bir sezon kiraladığı Carole için sarı-kırmızılılara 350 bin Euro ödeyecek. Sevilla'nın, 31 Mayıs 2018'e kadar, 3 milyon 500 bin Euro karşılığında Carole'nin bonservisini alma hakkı da bulunuyor.


Yorumlar