Anasayfa /  Foto Galeri

Galatasaray Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası nefes kesen bir karşılaşmaya sahne oldu. Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti. Süper Lig'in 9. haftasında derbi heyecanı yaşandı, Galatasaray ile Beşiktaş Rams Park'ta kozlarını paylaştı. Sezonun en ateşli derbilerinden birisi oynanırken Halil Umut Meler'in yönettiği nefesleri kesen 90 dakikada gülen taraf ev sahibi oldu. 26. ve 82. dakikalarda Mauro Icardi'nin golleriyle sahadan 2-1 galip ayrılan Galatasaray oldu

Galatasaray Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 1

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası nefes kesen bir karşılaşmaya sahne oldu. Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etti.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 2

Rams Park'ta oynanan mücadelede Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri biri penaltıdan olmak üzere Mauro Icardi kaydetti.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 3

Beşiktaş'ın tek golü ise Alex-Oxlade Chamberlain'den geldi. Siyah-beyazlılar kaleci Mert Günok'un 30. dakikada kırmızı kart görmesi sebebiyle maçı 10 kişi tamamladı.

Galatasaray Beşiktaş Maçı Geniş Özeti ve Golleri - Sayfa 4

Ligde namağlup serisini sürdüren Galatasaray, üst üste 7. galibiyetini aldı. Sarı-kırmızılılar puanını 25'e çıkardı ve maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturdu. 2 maçlık galibiyet serisi sona eren Beşikta ise 16 puanla 4. sırada kaldı.