Anasayfa /  Foto Galeri

Gaddar'da Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıklıyor!

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW’da ekranlara gelen dizisi ‘Gaddar’ın yeni bölümünden heyecanı yükselten tanıtım yayınlandı. Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıkladığı tanıtımda Ekber Müdür’ü kızını öldürmekle tehdit ediyor. Tanıtımın finalinde Müdür’ün Dağhan’a hedefi bir gün içinde öldürmezse şirketin tetikçilerini onu öldürmesi için göndereceğini söylediği anlar yeni bölüme dair merakı artırıyor.

Gaddar'da Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıklıyor! - Sayfa 1

Gaddar'da Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıklıyor!

Gaddar'da Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıklıyor! - Sayfa 2

Ay Yapım’ın Cuma akşamları NOW’da ekranlara gelen dizisi ‘Gaddar’ın yeni bölümünden heyecanı yükselten tanıtım yayınlandı. 

Gaddar'da Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıklıyor! - Sayfa 3

Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıkladığı tanıtımda Ekber Müdür’ü kızını öldürmekle tehdit ediyor. Tanıtımın finalinde Müdür’ün Dağhan’a hedefi bir gün içinde öldürmezse şirketin tetikçilerini onu öldürmesi için göndereceğini söylediği anlar yeni bölüme dair merakı artırıyor. 

Gaddar'da Aydan’ın Dağhan’a hamile olduğunu açıklıyor! - Sayfa 4

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ı başrollerinde buluşturan, Ay Yapım imzalı ‘Gaddar’ın bu Cuma yayınlanacak bölümünden paylaşılan yeni tanıtımda Mesut ve Gürkan’ı yeni bir görev üstünde gördüğümüz anlar dikkat çekerken Aydan hamile olduğunu Dağhan’a açıklıyor.