Anasayfa /  Foto Galeri

Gaddar yeni bölümündeki aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle gündem oldu!

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Gaddar’, dün akşam FOX’ta yayınlanan 2. bölümüyle de soluksuz izlendi. Aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle seyirciden tam not alan dizi tüm gece sosyal medyanın da zirvesini bırakmadı.

Gaddar yeni bölümündeki aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle gündem oldu! - Sayfa 1

Ay Yapım’ın yeni dizisi ‘Gaddar’, dün akşam FOX’ta yayınlanan 2. bölümüyle de soluksuz izlendi. Aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle seyirciden tam not alan dizi tüm gece sosyal medyanın da zirvesini bırakmadı.

Gaddar yeni bölümündeki aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle gündem oldu! - Sayfa 2

Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan ve Onur Saylak’ı başrollerinde buluşturan ‘Gaddar’ dizisi dün akşam FOX’ta yayınlanan 2. bölümüyle izleyicileri ekran başına toplarken sosyal medyada da çok konuşuldu. Güçlü oyuncu kadrosuyla da büyük beğeni toplayan dizinin #Gaddar etiketi TT listesinde ilk sırada yer alırken, #Dağhan ve #Aydağ etiketleri de TT listesine girdi. Çağatay Ulusoy da aksiyon sahneleriyle gece boyunca sosyal medyanın gündemindeydi. 

Gaddar yeni bölümündeki aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle gündem oldu! - Sayfa 3

Temponun bir saniye düşmediği 2. bölümde Dağhan (Çağatay Ulusoy), Samet’in (Musab Ekici) ailesini korumak için Müdür’ün (Onur Saylak) verdiği işi kabul etmek zorunda kaldı. Çocukluktan tanıdığı ama kötü işlere bulaşmış Yüksel’i (Doğanay Ünal) öldürmek için evine gitti. Evde büyük bir sürprizle karşılaştı, günlerdir izini bulmaya çalıştığı ayrıldığı sevgilisi Aydan, Yüksel’in evine sevgilisi olarak geldi.

Gaddar yeni bölümündeki aksiyon ve duygu dolu sahneleriyle gündem oldu! - Sayfa 4

Büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Dağhan’ın şoku evi silahlı adamların basmasıyla son buldu. Yüksel’in şantaj yaptığı kişinin adamları onun ölümüne sebep olurken bu sırada Aydan, Dağhan sayesinde ellerinden kurtuldu. Kendilerini yeni bir tehlikenin içinde bulan ikili arasında geçmişe dair büyük bir yüzleşme yaşandı. Dağhan bir yandan Aydan’ı korumaya uğraşırken bir yandan da dağılmış olan ailesini toparlamaya çalıştı.