Anasayfa /  Foto Galeri

Gaddar kötüleri haklamaya devam etti! Gaddar'da Dağhan’ın yolu Leyla ile kesişti

Ay Yapım’ın NOW ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan dizisi ‘Gaddar’, soluksuz izlenen yeni bölümü ile seyirciyi ekran başına kilitledi. Dağhan’ın Müdür’ün verdiği yeni hedefi alt etmesi, öldürdüğü adamın ise şans eseri tanıştığı ve çok etkilendiği Leyla’nın babası çıkması bölüme damga vurdu.

Gaddar kötüleri haklamaya devam etti! Gaddar'da Dağhan’ın yolu Leyla ile kesişti - Sayfa 1

SOLUKSUZ İZLENEN YENİ BÖLÜMDE  GADDAR KÖTÜLERİ HAKLAMAYA DEVAM ETTİ! DAĞHAN’IN YOLU LEYLA ile KESİŞTİ 

Ay Yapım’ın NOW ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan dizisi ‘Gaddar’, soluksuz izlenen yeni bölümü ile seyirciyi ekran başına kilitledi. Ekber’in kaçırdığı Yağmur’u Dağhan ve Enver birlik olup kurtarırken Ekber oğluna annesinin ölümüne sebep olduğunu açıkladı. Dağhan’ın gene Gaddar yüzünü bolca gösterdiği bölümde bu sefer de kedi katilinin intikamını aldı. Dağhan’ın Müdür’ün verdiği yeni hedefi alt etmesi, öldürdüğü adamın ise şans eseri tanıştığı ve çok etkilendiği Leyla’nın babası çıkması bölüme damga vurdu.

Gaddar kötüleri haklamaya devam etti! Gaddar'da Dağhan’ın yolu Leyla ile kesişti - Sayfa 2

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur SaylakAlper Çankaya ve Erdal Özyağcılar’ı buluşturan Gaddar’ aksiyon dolu yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dağhan’ın Gaddar yüzünü bolca gösterdiği yeni bölüm izleyicilerin büyük beğenisini toplarken sosyal medyada da çok konuşuldu ve gece boyunca #Gaddar ve #Dağhan etiketleriyle gündemden düşmedi. 

Gaddar kötüleri haklamaya devam etti! Gaddar'da Dağhan’ın yolu Leyla ile kesişti - Sayfa 3

‘Gaddar’ın dün akşam yayınlanan 7. bölümünde Ekber’in adamları Yağmur’u hastaneden kaçırdıktan sonra Dağhan ve Enver birlik oldu. Dağhan Müdür’ün yardımıyla Yağmur’un yerini bulurken Enver’le beraber Yağmur’u Ekber’in tuttuğu tetikçinin elinden kurtardı. 

Gaddar kötüleri haklamaya devam etti! Gaddar'da Dağhan’ın yolu Leyla ile kesişti - Sayfa 4

Yağmur’u kurtardıktan sonra Enver babasıyla hesaplaşmak için yanına gitti. Ekber ise oğlunu geçmişiyle yüzleştirmek için çocuklukta yaşadıkları eve götürdü. Enver yıllarca babasının öldürdüğünü düşündüğü annesini aslında çocukken kendisinin vurduğu gerçeğiyle yüzleşti.