Anasayfa /  Spor /  Futbol

Yıldız oyuncu Ramires'i İnstagram'dan takip etti! Cristian Ramires transferi bitti mi?

Fenerbahçe transfer'de hareketli dakikalar yaşanıyor. Ramirez, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için İstanbul’a geldi. Sarı - Lacivertli ekip Rusya Premier Ligi takımlarından Krasnodar’ın sol beki Cristian Ramirez oyuncuyla görüşmelere başladı.

Abone ol
Abone ol 19 Ağustos 2018 16:32

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Cristian Ramires takip etti?  Cristian Ramires transferi bitti?

Krasnodar’da başarılı bir performans sergileyen Ekvatorlu 23 yaşındaki genç futbolcu, kulübünden izin alarak İstanbul’a yola çıktıp İstanbul'a geldi. Budapeşte’de bulunan futbolcu İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na gideceği uçak biletini sosyal medya hesabından paylaştı. Ayrıca Ramirez Fenerbahçe spor kulübünü sosyal medya hesaplarından takibe aldı. Rusya medyasına göre Cristian Ramirez’e Krasnodar kulübü Fenerbahçe ile görüşmesi için izin verirken, Ramirez’in anlaşması ve sağlık kontrolünden geçmesi durumunda Fenerbahçe’ye imza atması bekleniyor. 

Transfer'de sıcak gelişme!

Ramirez Fenerbahçe spor kulübünü sosyal medya hesaplarından takibe aldıktan sonra Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Josef De Souza'da instagram hesabından Cristian Ramirez'i takip etti. Yaşanan bu gelişmeden sonra tahminler Fenerbahçe'nin Cristian Ramirez'le anlaştığı yönünde. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı fakat Josef'in Ramirez'i takip etmesi bir aksilik çıkmaması durumunda Fenerbahçe Ramires'i kadrosuna katmış olacak.

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ


Etiketler cristian ramirez
Yorumlar