Anasayfa /  Spor /  Futbol

Messi, barajın altına yatmaya çalışan oyuncuya hayatının dersini verdi - video izle

Barcelona ile karşılaşan PSV'de savunma oyuncuları, Messi'nin serbest vuruşunda barajın arkasına yatmayı bile düşündü ancak topu ağlarında gördü .Şampiyonlar Ligi B grubu ilk maçında PSV'yi 4-0 mağlup eden Barcelona'da hat trick yapan Messi'nin frikik golünde ortaya çıkan bir görüntü herkesi şaşkına çevirdi.

Abone ol
Abone ol 19 Eylül 2018 22:36

Barcelona, Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Hollanda ekibi PSV'yi sahasında konuk etti. Katalan ekibi mücadeleyi 4-0 kazanırken geceye Lionel Messi damga vurdu.

Karşılaşmanın 30. dakikasında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Messi, enfes bir gole imza attı.

Camp Nou'da dakikalar 30'u gösterirken tehlikeli bir noktadan frikik kazanan Barcelona'da topun başına Messi geçti. Arjantinli yıldızın bilinen etkili serbest vuruşlarına önlem almak isteyen PSV'de barajın altından atılabilecek bir şutun önüne geçmek için ilginç bir yönteme başvuruldu.

PSV barajının arkasına geçen ve yere eğilen Lozano, yerden gelebilecek tehlikeye karşı önlem almaya çalıştı. Ancak Hollanda ekibinin bu yöntemi de Messi'yi durdurmak için yeterli olmadı. Barajın üzerinden müthiş bir vuruş yapan Arjantinli topu 90'da gönderdi. Barajın arkasına yatan savunmacı ise o golü sadece izlemekle yetindi.

Messi'nin takım arkadaşı Rakitic o gol için maç sonunda , ''Messi frikik kullanırken bazen izlemeye bile zahmet etmiyoruz. Topun başına geldiğinde sadece ne tarafa doğru sevineceğine bakıyoruz" ifadelerini kullandı.


Yorumlar