Anasayfa /  Spor /  Futbol

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı Canlı izle (Şifresiz) - beIN Sports izle

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı Canlı izle (Şifresiz) - Canlı Maç İzle. Şampiyonluk yolunda Medipol Başakşehir için en önemli maç olarak görülen Gençlerbirliği maçı için geri sayım başladı. Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı saat kaçta canlı izlenecek? Futbolseverlerin merakla beklediği Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı izlemek için tıklayınız. Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı ülkemizde şifreli olarak izlenecek. Peki Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı hakkında merak edilenler.

Abone ol
Abone ol 12 Mayıs 2017 22:26

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı Canlı izle (Şifresiz) - Canlı Maç İzle. Şampiyonluk yolunda Medipol Başakşehir için en önemli maç olarak görülen Gençlerbirliği maçı için geri sayım başladı. Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı saat kaçta canlı izlenecek? Futbolseverlerin merakla beklediği Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı izlemek için tıklayınız. Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı ülkemizde şifreli olarak izlenecek. Peki Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı hakkında merak edilenler.







Süper Lig'de kader maçı olarak görülen Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı bugün oynanacak. Futbolseverlerin merakla beklediği Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı saat kaçta canlı izlenecek? Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı tüm gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz. 

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı canlı yayın bilgileri

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı canlı izle: beIN Sports canlı izle

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı saat: 16.00

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı tarih: 12 Mayıs 2017

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı hakem: Alper Ulusoy

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı canlı anlatım: trhaberler.com

Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı öncesi tüm gelişmeler haberimizde. İşte Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı haberleri...







Gençlerbirliği, Medipol Başakşehir'e konuk olacak



Gençlerbirliği, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda Medipol Başakşehir ile karşılaşacak.

3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'ndaki müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Alper Ulusoy yönetecek.

Gençlerbirliği, ligde geçen hafta teknik direktör Ümit Özat döneminde sahasındaki ilk yenilgisini kümede kalma mücadelesi veren Adanaspor önünde 1-0'lık skorla almıştı.

Şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir ise 30. haftada deplasmanda Antalyaspor önünde uzatma bölümünde bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

Ligde geride kalan 30 maç sonrasında Medipol Başakşehir 63 puanla ikinci sırada yer alırken, Gençlerbirliği ise 40 puan ve averajla 8. basamakta bulunuyor.

Süper Lig'de 31. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu

13 Mayıs Cumartesi:

16.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği: Alper Ulusoy

19.00 Adanaspor-Trabzonspor: Yaşar Kemal Uğurlu

19.00 Fenerbahçe-Antalyaspor: Mete Kalkavan

14 Mayıs Pazar:

16.00 Osmanlıspor-Akhisar Belediyespor: Barış Şimşek

19.00 Aytemiz Alanyaspor-Kardemir Karabükspor: Ümit Öztürk

19.00 Gaziantepspor-Galatasaray: Hüseyin Göçek

15 Mayıs Pazartesi:

20.00 Bursaspor-Beşiktaş: Bülent Yıldırım

Ülkemizde Medipol Başakşehir Gençlerbirliği maçı şifreli olarak izlenecek. Azerbaycan başta olmak üzere şifresiz maç veren yabancı kanallar listesi ise şu şekilde;



 

AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

haberler12.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

haberler12.com

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey



Medipol Başakşehir'in hedefi 6 maç ve 2 kupa

Tarihinin en başarılı sezonunu geçiren turuncu-lacivertlilerin, kalan bölümde iki kulvarda çıkacağı maçlarda, kupaları müzesine götürme şansı bulunuyor. 

Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın derbide Fenerbahçe ile berabere kalmasıyla şampiyonluk şansı artan Medipol Başakşehir, ligde bitime 4 hafta kala 65 puanlı siyah-beyazlı ekibi 2 puan geriden takip ediyor.

Şu anda önünde 4'ü lig, 1'i kupa olmak üzere 5 resmi maçı bulunan Medipol Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final turunun rövanşında Fenerbahçe'yi elediği takdirde finale yükselecek ve bir maç daha yapacak.

Puan farkı 7'den 2'ye düştü

Süper Lig'in 29. haftasına girilirken Beşiktaş ile Medipol Başakşehir arasında bulunan 7 puanlık fark, bitime 4 hafta kala 2'ye düştü. 

İkili averajda Medipol Başakşehir üstün

Medipol Başakşehir, şampiyonluk hedefi için ligde kalan 4 maçını da kazanıp Beşiktaş'ın puan yitirmesini bekleyecek.

Beşiktaş ile deplasmanda oynadığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrılan, sahasında ise 3-1 kazanan Medipol Başakşehir, olası puan eşitliğinde ikili averajda üstünlük sağlamış durumda.

Saral: 2 kupa hedefini gerçekleştirebiliriz

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Asbaşkanı Mustafa Saral, tarihi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "İki kulvarda da yolumuza devam ediyoruz. Bu bizim için büyük bir başarı. Ligde 4, Türkiye Kupası'nda da 2 maçla 2 kupayı kazanabiliriz. Biz takımımıza güveniyoruz." dedi.



Medipol Başakşehir'in hedefi liderlik





Süper Lig'de lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde ikinci sırada yer alan Medipol Başakşehir, Gençlerbirliği karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Haftaya lider giren siyah-beyazlılar ise 15 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. 

Medipol Başakşehir ile Gençlerbirliği arasındaki karşılaşma, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak. Mücadeleyi hakem Alper Ulusoy yönetecek.

Mossoro geri dönüyor

Medipol Başakşehir'de kart cezası sona eren Brezilyalı oyuncu Marcio Mossoro, Gençlerbirliği karşısında sahadaki yerini alabilecek.

Turuncu-lacivertli ekibin, Fenerbahçe ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında burnu kırılan kaptan Mahmut Tekdemir de Gençlerbirliği karşısında forma giyebilecek duruma geldi.

Sakatlığı nedeniyle Antalyaspor maçında forma giyemeyen Caicara'nın da maç kadrosunda olması bekleniyor. 

5 futbolcu ceza sınırında

Medipol Başakşehir'de Emre Belözoğlu, Edin Visca, Alparslan Erdem, Cengiz Ünder ve Samuel Holmen, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. 

Üçer sarı kartı bulunan 5 futbolcu, yarınki maçta kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve 32. haftadaki Trabzonspor maçında oynayamayacak. 


Yorumlar