Anasayfa /  Spor /  Futbol

MAÇ SONUCU: Erzurumspor 2 - 0 Bursaspor

Süper Lig'in 31.haftasında düşme hattında bulanan Erzurumspor ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Geride kalan 30 haftada 29 puan toplayarak 17.sırada yer alan Erzurumspor, 1 puan farklı üstünde yer alan 30 puan toplayarak 16.sırada bulunan Bursaspor'u sahasında yenerek rakibini geri bırakmak istiyor. Rakip Bursaspor ise kritik deplasmandan 3 puan ile dönerek Lig'de kalma umutlarının geride kalan haftalara taşımak istiyor. Düşmen hattının en kritik maçı Erzurumspor Bursaspor maçının tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımı trhaberler.com'da olacak...

Abone ol
Abone ol 04 Mayıs 2019 14:59

Süper Lig'in 31.haftasında düşme hattında bulanan Erzurumspor ile Bursaspor karşı karşıya geliyor. Geride kalan 30 haftada 29 puan toplayarak 17.sırada yer alan Erzurumspor, 1 puan farklı üstünde yer alan 30 puan toplayarak 16.sırada bulunan Bursaspor'u sahasında yenerek rakibini geri bırakmak istiyor. Rakip Bursaspor ise kritik deplasmandan 3 puan ile dönerek Lig'de kalma umutlarının geride kalan haftalara taşımak istiyor. Düşmen hattının en kritik maçı Erzurumspor Bursaspor maçının tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımı trhaberler.com'da olacak...

ERZURUMSPOR BURSASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

ERZURUMSPOR 2 - 0 BURSASPOR

Erzurum'da son düdük çaldı ve BB Erzurumspor, Samuel Eduok ve Hakan Arslan'ın golleri ile Bursaspor'u sahasında 2-0 mağlup etti. Bu skorla ev sahibi, maç fazlasıyla düşme hattının üzerine çıktı.

93' Sehic, ceza alanı içinde topu boş alana taşıyarak zaman geçirmeye çalıştı. Gözler artık Cüneyt Çakır'ın son düdüğünde...

92' BB Erzurumspor ceza alanı içinde boşta kalan topu Aytaç Kara kimsenin olmadığı alana gönderdi ve pozisyondan sonuç çıkmadı.

91' Jasmin Scuk, bu sezon Süper Lig'de süre aldığı 30 maçta 4 kez gol sevinci yaşamıştı.

91' BB Erzurumspor'da son oyuncu değişikliği yapıldı ve Emrah Başsan yerini Jasmin Scuk'a bıraktı.

89' Erzurum'da maçın sonuna en az 4 dakikalık uzatma süresi eklendi.

89' Bursaspor ise geride kalan sürede %42 ile topa sahip olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 15 şuttan 2 kez isabet çıktı.

88' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %58 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine gönderilen 8 şutta 3 kez isabet vardı.

88' BB Erzurumspor'da ikinci oyuncu değişikliği yapıldı ve Taylan Antalyalı yerini Siphiwe Tshabalala'ya bıraktı.

85' Bu sezon ligdeki 7. maçına çıkan Hakan Arslan, Süper Lig kariyerindeki ilk golünü kaydetti.

84' Bursaspor'da son oyuncu değişikliği de yapıldı ve Umut Meraş yerini Umut Nayir'e bıraktı.

84' GOL! Sol kanatta Eduok ile duvar pasına girdikten sonra savunmadaki boşluğu iyi değerlendiran Hakan Arslan, sol çaprazdan ceza alanına girdi ve uzak köşeye yerden gönderdiği şut ile skoru 2-0'a getirdi.

81' BB Erzurumspor oyuncuları bu dakikalarda topu ayağında daha fazla tutarak skor üstünlüğünü devam ettirmek istiyor. Bursaspor'da az sonra son oyuncu değişikliği yapılacak.

80' Hızlı gelişen BB Erzurumspor atağında Opseth, sağ çaprazda ceza alanına girdi ancak Ertuğrul'un yerine müdahalesi sonrasında topu kaybederek atağı sonlandıramadı.

79' Samuel Eduok, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 30. maçında 10. skor katkısını sağladı (9 gol, 1 asist).

79' Sarı Kart Yusuf Erdoğan

77' SEHİC ÇIKARDI! Sağ kanattan ceza alanına gönderilen ortayı arka direkte tamamlayan Kubilay'ın yakın mesafeli şutunu Sehic çıkardı.

76' GOL! Eduok attı! BB Erzurumspor, kritik maçta 1-0 öne geçti! Ceza alanı içinde Opseth'ten aldığı pası sol çaprazda sert şutu ile tamamlayan Eduok, takımını öne geçirdi.

75' Bursaspor ise geride kalan sürede %42 ile topa sahip olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 13 şuttan 1 kez isabet çıktı.

74' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %58 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine gönderilen 4 şutta 1 kez isabet vardı.

73' Gilles Sunu, Badji ile girdiği ikili mücadele sonrasında yerden kalkamadı ve kısa süreli bu sakatlığı sonrasında ayağa kalkarak maça devam ediyor.

71' Kristian Opseth, bu sezon Süper Lig'de sahaya çıktığı 8 maçta 2 gole katkı sağlamıştı (1 gol, 1 asist).

71' Oyuncu Değişikliği Moussa Saib Koné Kristian Fardal Opseth

70' BB Erzurumspor'da da ilk oyuncu değişikliği yapıldı ve Kone kenara gelirken yerine golcü oyuncu Kristian Opseth oyuna dahil oldu.

69' AUT! BB Erzurumspor'un sol kanattan Taylan ile kullandığı köşe vuruşunda İbrahim Akdağ'ın soldan içeri gönderdiği ortasına altı pas çizgisi üzerinden Sunu'nun yaptığı kafa vuruşu yandan auta çıktı.

68' SON ANDA! Okan ile Shehu arasındaki anlaşmazlık sonrasında araya 3 BB Erzurumspor oyuncusu girmek istedi ancak önünde kalan topu son anda altı pas içinden Shehu uzaklaştırdı.

67' Ankaragücü ve Bursaspor forması ile bu sezon ligde 14 maçta görev alan Kubilay Kanatsızkuş ise 2 gole katkı sağladı (1 gol, 1 asist).

67' Tolga Ünlü, Furkan Soyalp'e yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

66' 23 yaşındaki ortasaha oyuncusu Furkan Soyalp, bu sezon Süper Lig'de süre aldığı 10 maçta skor katkısı sağlayamamıştı.

66' Bugün etkili gözükmeyen Diafra Sakho ise yerini Kubilay Kanatsızkuş'a bıraktı.

65' Bursaspor'da sarı kartı da olan Henri Saivet kenara alınırken yerine Furkan Soyalp dahil oldu.

64' İbrahim Akdağ, saha içindeki tedavisi sonrasında ayağa kalktı ve maça devam edebiliyor.

64' Maçtaki ilk oyuncu değişikliği az sonra olacak ve Bursaspor'da Furkan Soyalp ve Kubilay Kanatsızkuş oyuna girmek için kenara geldiler.

63' İbrahim Akdağ, ayak bileğine aldığı darbe sonrasında yerden kalkamadı ve oyun alanına sağlık görevlileri davet edildi.

63' Henri Saivet, İbrahim Akdağ'a yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

61' Bursaspor ise geride kalan sürede %46 ile topa sahip olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 12 şuttan 1 kez isabet çıktı.

60' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %56 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine gönderilen 3 şutta 1 kez isabet vardı.

59' BB Erzurumspor, bu dakikalarda Bursaspor yarı sahasına yerleşti ancak kalabalık Bursaspor savunmasını geçmekte zorlanıyor.

58' Hakan Arslan'ın sol kanttan yaptığı ortayı ters kanatta kontrol eden Emrah Başsan, Latovlevici'den sıyrılamadı ve BB Erzurumspor atağı Bursaspor atağına dönüştü.

57' Bursaspor'un ön alanda yaptığı baskı ile BB Erzurumspor, savunmadan çıkmakta ve istediği oyunu oynamakta zorlanıyor.

56' Saivet'in pasında Umut ceza alanı yayı içinde topla buluştu ancak rakip kaleye şut açısı bulamayınca atak sona erdi.

55' Bursaspor'un sağ kanattan kullandığı taç atışı sonrasında Sakho ceza alanı içinde topla buluştu ancak meşin yuvarlağı oyun alanı içinde tutamadı.

53' Eduok, kendi yarı sahasında buluştuğu top ile Sunu'yu savunma arkasında pozisyona sokmak istedi ancak gönderdiği uzun pas isabetli olmadı.

51' Bu dakikalarda maçta tempo düştü...

50' @OptaCan: Bu sezon Süper Lig'de BB Erzurumspor'dan (11) daha fazla kafa golü yiyen tek ekip Fenerbahçe (12).

49' Emrah Başsan, gördüğü sarı kart sonrasında cezalı duruma düştü ve BB Erzurumspor'un gelecek hafta Yeni Malatyaspor deplasmanında forma giyemeyecek.

49' Emrah Başsan, rakibi Umut Meraş'a yaptığı sert faulün sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

47' Bursaspor ise ilk yarıda %45 ile topa sahip olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 11 şuttan 1 isabet çıktı.

46' Karşılaşmanın ilk yarısında BB Erzurumspor, %55 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine gönderilen 3 şutta 1 kez isabet buldu.

45' Erzurum'da ikinci yarının ilk düdüğü çaldı ve son 45 dakikaya ev sahibi takım başladı.

Cüneyt Çakır, ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve iki takım da soyunma odasına golsüz eşitlikle gidiyorlar.

48' Emrah Başsan'ın sağ kanattan yaptığı etkili ortada Okan, rakiplerinden önce kalesinden çıkarak topa sahip oldu.

47' Erzurum'da yağmurun etkisi azalmadı ve oyuncuların bundan dolayı hem top kontrolü hem de yorgulukları dikkat çekiyor.

45' Erzurum'da karşılaşmanın ilk yarısına en az 4 dakikalık uzatma süresi eklendi.

44' SAİVET VURDU, SEHİC KONTROL ETTİ! Bursaspor'un ceza alanı dışından kazandığı frikiği Saivet kullandı ve barajın üzerinden gönderdiği etkili şutu direk dibinde Sehic kontrol etti.

43' Bursaspor ise geride kalan sürede %46 ile topa sahip olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 10 şuttan da isabet çıkmadı.

42' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %54 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine gönderilen 2 şuttan da isabet çıkmadı.

41' BB Erzurumspor savunması arkasına atılan topa Yusuf hareketlendi ve Sehic'in kalesinden çıkıp ceza alanı dışında yükselen topa yükselmesi sonrasında yerde kaldı. Yusuf bu pozisyonda hakeme baktı ancak Cüneyt Çakır, oyunu devam ettirdi.

40' Cüneyt Çakır, VAR odası ile de yaptığı konuşma sonrasında pozisyonun penaltı olmadığı oyunculara anlattı ve BB Erzurumspor, köşe atışı ile oyuna başlayacak.

39' PENALTI BEKLEDİ! Sağ kanattan aldığı pas ile ceza alanı içinde Emrah Başsan, döndü ve içeri ortasını gönderdi ancak bu orta Ertuğrul'dan döndü. Emrah, Ertuğrul'un topa elle dokunduğu gerekçesi ile penaltı bekledi.

38' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Sakho'nun pasında Yusuf dengesini kaybetti ve atak, BB Erzurumspor kontra atağına dönüştü.

37' Erzurum'da maçın ilk düdüğünden itibaren yağmur etkisine devam ediyor. Bu dakikalarda oyuncular top kontrollerin de zorlanmaya başladı.

35' Saha içindeki tedavisi sonrasında Okan Koçuk, ayağa kalktı ve başındaki kanama sonrasında yapılan tedavi sonrasında maça devam edebilecek. Okan maça başındaki bandaj ile devam ediyor.

34' Okan Koçuk, yaşadığı sakatlık sonrasında saha içinde tedaviye ihtiyaç duydu ve karşılaşma oyuncunun tedavisi için durmuş durumda.

33' BB Erzurumspor, son iki dakika içerisinde önce Sunu, ardında da Eduok ile buldukları pozisyonlar ile gole çok yaklaştı.

32' BU DEFA EDUOK DIŞARI ATTI! Yine savunmadan Leo'nun uzun pasında solda Eduok, Shehu'dan sıyrıldıktan sonra sol çaprazda Okan ile karşı karşıya kaldı ve aşırtma vuruşu üstten auta çıktı.

31' SUNU KÖTÜ VURDU! Leo'nun savunmadan gönderdiği uzun top ile bir anda sağ çaprazda Okan ile karşı karşıya kalan Sunu, pas yerine şut tercihinde bulundu ve sert şutu yandan auta çıktı.

31' Bursaspor ise geride kalan sürede %43 ile topa sahip olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 10 şuttan da isabet çıkmadı.

30' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %57 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine henüz şut gönderemedi.

29' Chedjou'nun savunmadan gönderdiği uzun topa Yusuf hareketlendi ancak topun şiddeti fazla olunca meşin yuvarlak doğrudan auta çıktı.

26' BB Erzurumspor'un savunmadan çıkarken yaptığı basit pas hataları devam ediyor ve bu hatalar, Bursaspor atakları ile Sehic'in koruduğu kalede tehlikeye dönüşüyor.

25' Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Taylan'ın ön direkten uzaklaştırdığı top sol çaprazda Latovlevici'de kaldı ve onun sert şutu savunmadan sekip ceza alanı içindeki Saivet'in önünde kaldı. Saivet'in bu defa şutu savunmadan yine kornere çıktı.

24' Erzurum'da yağmur bu dakikalarda şiddetini arttırdı...

23' SON ANDA SAVUNMA! Hızlı gelişen Bursaspor atağında soldan Umut'un ortasına Yusuf, penaltı noktası civarından kafa vuruşunu yaptı ancak top Hakan'a da çarpıp kornere çıktı.

22' BB Erzurumspor, bu dakikalarda savunmadan çıkarken basit hatalar yapıyor ve uzaklaştırılan toplar yeniden Bursaspor atağına dönüşüyor.

21' SON ANDA SEHİC! Saivet'in savunma arkasına gönderdiği yüksek topta Umut bir anda kaleci ile karşı karşıya kaldı ancak Sehic, kalesinden çıkarak topu kafası ile ceza alanı dışından uzaklaştırdı.

20' Bursaspor ise geride kalan sürede %41 ile topa sahio olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 7 şuttan da isabet çıkmadı.

19' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %59 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine henüz şut gönderemedi. 

18' KİMSE DOKUNAMADI! Sol kanattan Sunu ile gelişen ev sahibi atağında içeri çevrilen sert ortaya hiçbir arkadaşı dokunamadı ve ters kanattan top taca çıktı.

16' BB Erzurumspor, geride kalan sürede topa daha fazla sahip gözükse de, istediği oyunu henüz sahaya yansıtabilmiş değil. Bursaspor ise baskılı ve istekli oyunu ile dikkat çekiyor.

15' Sağ kanattan gelişen Bursaspor atağında Shehu'nun ceza alanına gönderdiği topu Yusuf kontrol edemeyince Leo, tehlikeyi uzaklaştıran isim oldu.

14' AUT! Bursaspor'un sol kanattan Yusuf ile kullandığı köşe vuruşunda Ertuğrul'un kafa vuruşunu savunma uzaklaştıramadı ve son olarak Badji'nin ceza alanı yayı içinden yaptığı sert vuruş üstten auta çıktı.

13' Umut'un soldan pasında Latovlevici, rakip ceza alanının solundan yaptığı yerden ortayı Leo penaltı noktası üzerinden uzaklaştırdı.

11' Bursaspor ise geride kalan sürede %35 ile topa sahio olurken, BB Erzurumspor kalesinde gönderilen 4 şuttan da isabet çıkmadı.

10' Karşılaşmanın geride kalan süresinde BB Erzurumspor, %65 ile topa sahip oldu ve Bursaspor kalesine henüz şut gönderemedi.

9' SON ANDA! BB Erzurumspor'un kontra atağında soldan Sunu'nun altı pas dışına paralel gönderdiği pasa Eduok gol vuruşuna hazırlandı ancak Okan, kalesinden çıktık ve yatarak uzandığı topu Eduok'tan önce kontrol etti.

8' OKAN UZAKLAŞTIRDI! Hızlı gelişen BB Erzurumspor atağında Eduok'un ortasaha yayı içinden savunma arkasına gönderdiği pasa Emrah hareketlendi ancak tehlikeyi sezon Okan, kalesinden çıktı ve topu uzaklaştırdı.

7' Konuk Bursaspor, maça çok hızlı başladı ve üst üste BB Erzurumspor kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı.

6' SEHİC ÇIKARDI! Bursaspor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşunda yapılan ters vuruşu çizgi üzerinden Sehic tokatladı ve gole izin vermedi.

5' AUT! Bursaspor'da Aytaç Kara'nın ceza alanı çizgisinin hemen dibinden kullandığı duran top, barajdan döndü. Dönen topa Shehu'nun yaptığı ceza alanı yayı içinden gol vuruşunu Emrah kornere çeldi.

4' Bursaspor'un ceza alanının hemen dışından frikik kullanacak. Maçta kritik bir an...

4' Pierre Kanstrup, Yusuf Erdoğan'ı ceza alanına girerken düşürdü ve maçtaki ilk sarı kartı gören isim oldu.

2' Konuk Bursaspor'da ise Mesut Bakkal, bugün sakatlıkları sebebiyle Tunay Torun ve Barış Yardımcı'dan bu karşılaşmada yararlanamayacak.

1' Ev sahibi BB Erzurumspor'da Egemen Korkmaz ve Gabriel Obertan sakatlıkları dolayısı ile bugün Hamza Hamzaoğlu'nun kadroya almadığı isimler oldu.

Erzurum'da Cüneyt Çakır'dan ilk düdük geldi ve mücadeleye konuk ekip başladı.

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

Erzurumspor - Bursaspor maçı 11'leri...

BB Erzurumspor: Sehic, Tolga, Kanstrup, Leo, Hakan Arslan, Kone, İbrahim Akdağ, Emrah, Taylan, Eduok, Sunu.

Bursaspor: Okan, Shehu, Chedjou, Ertuğrul, Umut, Badji, Aytaç, Saivet, Latovlevici, Yusuf, Sakho.

Erzurumspor Bursaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak bu karşılaşma saat 16.00'da başlayacak ve Bein Sports HD 1'den naklen yayınlanacak.


Yorumlar