Anasayfa /  Spor /  Futbol

Kritik maçta gol sesi çıkmadı! Göztepe Kasımpaşa maç özeti izle

Kritik maçta gol sesi çıkmadı! Göztepe Kasımpaşa maç özeti izle... Spor Toto Süper Lig'in 25'inci haftasında Göztepe, Bornova Stadı'nda konuk ettiği Kasımpaşa ile yenişemedi ve ateş hattından kurtulamadı. Berabere biten maç sonrası ligin dibi karıştı. İşte Süper Lig'in puan cetveli ve Göztepe Kasımpaşa maç özeti...

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2019 18:20

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Göztepe, İzmir Bornova Stadı’nda Kasımpaşa’yı konuk etti. İki takımın da yakaladığı fırsatları değerlendiremediği mücadele 0-0 berabere sonuçlandı.

Geçtiğimiz hafta Konya deplasmanından aldığı bir puanla sevinen Göztepe, mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Kasımpaşa maçında bir puana razı oldu. Bir topu direkten dönen Göztepe, Bursaspor ve Fenerbahçe’nin puan kaybettiği haftada rakiplerini geçme şansını kullanamadı. Ligde sekiz maçtır galibiyet alamayan Kasımpaşa, bu hafta da üç puanı hanesine yazdıramadı. Ligdeki galibiyet hasreti 9 haftaya çıkan Kasımpaşa, Çaykur Rizespor’un aldığı üç puan sonrası bir sıra geriledi.

Bu sonuçla puanını 27 yapan Göztepe, haftayı Bursaspor ve Fenerbahçe’nin 1 puan gerisinde 16. sırada tamamladı. Puanını 31 yapan Kasımpaşa ise 12. sırada yer aldı. Göztepe, düşme hattından kurtulma fırsatını teperken, Kasımpaşa da korkulu rüya görmekten uzaklaşamadı.

Göztepe Kasımpaşa maç özeti izle

 

PUAN CETVELİ

MAÇTAN DAKİKALAR





18'inci dakikada Castro’nun ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta meşin yuvarlak oyun alanını terk etti.



24'üncü dakikada Ngando'nun uzaktan mesafeden yaptığı vuruşta top kaleci Ramazan’ın kontrolünde auta çıktı.



38'inci dakikada savunmadan seken topu önünde bulan Deniz ceza yayının üzerinden sert vurdu, top yan direkten döndü.



44'üncü dakikada Kasımpaşa savunmasının hatasında topu önünde bulan Ngando'nun sol çaprazdan yaptığı vuruşta top az farkla dışarı gitti.



52'nci dakikada Serdar’ın sağdan kestiği ortaya Castro kafayı vurdu, top yandan auta çıktı.



62'nci dakikada Göztepe tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Serdar’ın vuruşunda top üstten auta gitti.



86'ncı dakikada Hajradinovic’in sol kanattan yaptığı ortaya Perica sert bir kafa vuruşu yaptı. Kaleci Beto köşeye giden topu çıkarmayı başardı.



Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.


Yorumlar