Anasayfa /  Spor /  Futbol

Dünya nefesini tuttu! İşte dev maçın kanalı ve saati...

Şampiyonlar Ligi’nde finalin adı belli oldu. Son iki yılın şampiyonu Real Madrid, bu sezon Salah ile fırtına gibi esen Liverpool ile karşılaşacak. Teknik direktör Zidane ile art arda 3. kez Şampiyonlar Ligi kupasını müzesine götürerek tarih yazmak isteyen Real Madrid’e, 5 kez kupanın sahibi olan Liverpool “dur” diyebilecek mi merak ediliyor. Bir diğer merak konusu ise Real Madrid Liverpool maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Abone ol
Abone ol 26 Mayıs 2018 16:34

REAL MADRİD LİVERPOOL ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNAL MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi final karşılaşması, Ukrayna’nın Kiev kentinde 26 Mayıs Cumartesi günü 21.45’te başlayacak. Karşılaşmanın TRT 1 ekranlarında şifresiz olarak yayınlanacak.

RONALDO MU, SALAH MI KAZANACAK?

Eşitlik orada da bozulmazsa, kazananı seri penaltı atışları belirleyecek. Bu final karşılaşması, farklı bir rekabeti daha beraberinde getiriyor. Sezonun flaş ismi Mohammed Salah ile üst üste 2 kezBallon d'Or (Dünyanın en iyi futbolcusu ödülü) kazanan Cristiano Ronaldo, belki de bu sezon en iyi kimin olacağını belirleyecek. Bu sezon 49 maça çıkan Mısırlı Salah, 43 gol atarken, 15 de asist yaptı. Portekizli Ronaldo ise 41 maçta 42 gol atarken, 8 de gol pası verdi.


Yorumlar