Anasayfa /  Spor /  Futbol

Burak Yılmaz kararını verdi! Burak Yılmaz, Beşiktaş'a gidiyor mu?

Burak Yılmaz kararını verdi! Burak Yılmaz, Beşiktaş'a gidiyor mu?  Herkes bu sorunun cevabını merak ediyor. Transfer döneminin bitimine az bir süre kalırken, Burak Yılmaz transferinde sıcak bir gelişme daha yaşandı.Tecrübeli golcü, Beşiktaş'a teklifi için teşekkür ederken kulübünde kalma kararını verdiğini açıkladı!

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2018 21:32

Transfer döneminin kapanmasına kısa süre kala Trabzonspor yönetimi ile masaya oturan siyah beyazlılar, bonservis konusunda bordo-mavililerle el sıkışmayı başardığı ve Beşiktaş transfer komitesi, Trabzonspor'a Burak Yılmaz için bordo-mavililere para artı takas teklif edildiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü.

İŞTE BEŞİKTAŞ'IN TEKLİFİNE BURAK YILMAZ'IN CEVABI!

Trabzonspor ile Beşiktaş arasında halen devam eden görüşmlerde 2 milyon 500 bin Euro bonservis + Atiba konusunda prensipte anlaşma sağlandığı yazılırken Burak Yılmaz'dan flaş bir açıklama geldi.

Ayrıca bu anlaşma gerçekleşir ise Burak Yılmaz da 1 milyon Euro'luk alacağını bırakacak haberlerinin ardından herkes bu transfere gerçekleşti gözüyle bakarken, Burak Yılmaz kararını vererek tüm bu söylentilere son verdi. Burak Yılmaz, Beşiktaş'a gidiyor mu?  Herkes bu sorunun cevabını merak ediyordu, Yıldız oyuncu sosyal medya platformu İnstagram'dan profilinde yaptığı açıklamada "Beşiktaş Kulübüne yaptığı teklif için teşekkür ederim. Fakat ben Trabzonspor'da kalmayı tercih ediyorum diyerek Yılmaz tarafını Trabzonspor'dan yana kullandı ve transfer gerçekleşmemiş oldu.

Alınan bilgiye göre Beşiktaş ve Trabzonspor, 2.5 milyon Euro transfer bedeli üzerinde anlaştı. Beşiktaş bu meblayı vadeli ödemek isterken, bordo-mavililer pazartesi günü peşin para istedi. Bu istek üzerine Beşiktaş'ın masadan kalktığı ifade ediliyor.

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar