Anasayfa /  Spor /  Futbol

Başakşehir Soyunma Odasında Gerginlik! Emre Belezoğlu...

Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'in evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Başakşehir'in soyunma odasında sinirler gerildi.

Abone ol
Abone ol 22 Nisan 2019 14:01

Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'in evinde Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Başakşehir'in soyunma odasında sinirler gerildi.

Son 2 haftada yalnızca 1 puan alan ve en yakın takipçisi Galatasaray ile puan farkını 3'e kadar düşüren Başakşehir'de tecrübeli futbolcularda panik havasının hakim olduğu görülüyor.



EMRE BELÖZOĞLU, VISCA'YI HAŞLADI



Dün oynanan Ç.Rizespor maçında 1 puanı son dakikada kurtaran ve saha içinde bir hayli gergin olduğu gözlemlenen oyuncuların 90 dakika sonunda soyunma odasında tartıştıkları öğrenilirken, takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun özellikle Visca'ya karşı sesini bir hayli yükselttiği belirtildi.



EDIN VISCA ÖZÜR DİLEDİ



Girdiği bütün pozisyonlarda birçok opsiyonu bulunmasına rağmen gelende kaleyi deneyen ve uygun durumda olan arkadaşlarını görmezden gelen Visca, Emre Belözoğlu'nun hışmına uğrarken, Boşnak yıldızın kaybedilen 2 puandan dolayı bir hayli üzgün olduğu ve kaptanından özür dilediği bildirildi.



TAKIM ARKADAŞLARINI GÖRMEZDEN GELİYOR



Süper Lig'in en fazla gol ve asist yapan isimlerinden biri olan Edin Visca, Kayserispor deplasmanında da tıpkı dünkü gibi bir oyun ortaya koymuş, sağ çaprazdan attığı bütün şutlarda Lung'a takılmıştı.



O maçta da Robinho, sonradan giren Adebayor, Napoleoni gibi arkadaşlarına asist yapmayı denemeyen Visca, müsait pozisyonlarda sık sık Lung'u yoklamış ve takımının skor olarak öne geçmesine bir anlamda engel olmuştu.


Yorumlar