Anasayfa /  Spor /  Futbol

Başakşehir'e evinde darbe! Başakşehir Malatyaspor maçı özeti izle

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Medipol Başakşehir, sahasında Evkur Yeni Malatyaspor'u ağırladı. İlk yarısını 1-0 mağlup tamamladığı maçın ikinci yarısında beraberliği yakalayan Başakşehir, 3 puanı getirecek golü bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Haftaya lider giren Medipol Başakşehir, aldığı bu beraberlikle liderlik koltuğunu Galatasaray'a kaptırdı.

Abone ol
Abone ol 01 Ekim 2018 22:02

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Medipol Başakşehir ile Evkur Yeni Malatyaspor, 3. İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Kazanması halinde haftayı lider kapatacak olan Başakşehir, Yeni Malatyaspor karşısında beklemediği bir puan kaybı yaşadı ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak liderlik şansını geri çevirdi.

Evkur Yeni Malatyaspor, 30. dakikada Khalid Boutaib ile öne geçerken Medipol Başakşehir, 71. dakikada Edin Visca’nın golüyle skoru 1-1’e yaptı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

Bu sonucun ardından Medipol Başakşehir, üst üste ikinci maçından da beraberlikle ayrıldı ve 14 puanla haftayı 2. sırada bitirdi. Başakşehir’in puan kaybetmesiyle birlikte 7. haftayı Galatasaray lider olarak tamamladı. Yeni Malatyaspor ise puanını 11’e çıkartarak 9. sırada yer aldı.

Süper Lig’de Medipol Başakşehir, 8. haftada deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. Yeni Malatyaspor ise sahasında Sivasspor’u konuk edecek.

Maçtan dakikalar 

13. dakikada ceza sahası içinde oluşan karambolde topla buluşan Da Costa’nın şutunu kaleci Fabian kornere çeldi. 

29. dakikada sağ kanatta topla buluşan Visca’nın ceza sahası içine çevirdiği topla buluşan Da Costa’nın şutunu kaleci Fabian kornere çeldi. 

31. dakikada sol kanatta Aleksic’in kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içinde topu kafayla Mina çevirdi. Topla buluşan Boutaib meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1 

34. dakikada sağ kanatta topla buluşan Caiçara’nın ceza sahası içine açtığı ortada Adebayor’un kafasında top üstten auta çıktı. 

Başakşehir Malatyaspor maçı özeti izle

Maçtan dakikalar (İkinci yarı) 

52. dakikada sağ kanatta son çizgiye inen Mossoro’nun ceza sahası içine çevirdiği topta Visca’nın şutu üst direkten oyun alanı içine döndü. 

71. dakikada sol kanatta İrfan Can’ın açtığı ortada ceza sahası içinde Visca’nın kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-1 

78. dakikada Guilherme’nin sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde topla buluşan Boutaib’in kafasında meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 


Yorumlar