Anasayfa /  Spor /  Futbol

Arda Turan'dan Fatih Terim'in açıklamalarına yanıt: Beni kimse kullanmıyor!

Milli Takım kariyerini noktaladığını açıklayan Arda Turan milli mesainin ardından Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 12 Haziran 2017 05:28

Milli Takım kariyerini noktaladığını açıklayan Arda Turan milli mesainin ardından Fatih Terim'in yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

NTV Spor canlı yayınına telefonla bağlanan Arda Turan, Terim'in basın toplantısında ''Bir metin hazılayarak kedisine verdik. Ama o kararını değiştirerek milli takımı bıraktığını açıkladı'' sözlerine açıklık getirdi.

TAKIMDAKİ BAZI ARKADAŞLAR BENİMLE BIRAKACAKTI

Yaşanan olayın ardından milli kariyerini noktalama kararını aldığını söyleyen Turan, '' Takımdaki bazı arkadaşlar benimle beraber milli takımı bırakacaklarını ifade etti. Ben bunun benim şahsi meselem olduğunu ve takıma zarar vermememiz gerektiğini söyledim. Metini alıp okumayı kabul ettiğimi söylemem bu yüzden. Arkadaşlarımın da bırakmasını engellemek için böyle bir şey yaptım. Basın mensuplarının terketmesiyle bir alakası yok. Ben zaten kararımı vermiştim.'' dedi.

TERİM HİÇ YÜZÜME SÖYLEMEDİ

Fatih Terim'in açıklamasında kendisini üçüncü şahısların kullandığını ima ettiğini belirten Turan '' Beni kimse kullanmıyor. Böyle bir şey yok. Ben her zaman içimdekileri hocanın yüzüne söyledim. Ama o hiç beni karşısına alıp konuşmadı. O bana söyleyeceklerini hep basın toplantılarında söyledi'' ifadelerini kullandım.

EN SEVDİĞİM ŞEYİ 30 YAŞIMDA BIRAKTIM

Turan sözlerine '' Ben bu dakikadan sonra milli takıma zarar verdiğimi düşündüm. Ben duygusal bir insanım. Bu nedenle de takıma zarar vermemek için bıraktım. Bütün hayatım boyunca olmak istediğim, en sevdiğim şeyi bu nedenle 30 yaşımda bıraktım.'' şeklinde devam etti.




Yorumlar