Anasayfa /  Spor /  Futbol

Arda Turan-Berkay Şahin kavgasının görüntüleri ortaya çıktı! - video izle

Ünlü futbolcu Arda Turan'ın şarkıcı Berkay'ı darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Arda Turan'ın Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'e sarkıntılık ettiği iddia edilmiş ve Arda Turan ile Berkay arasında kavga çıkmıştı. Konuya ilişkin ünlü futbolcu Instagram'dan açıklama yaptı ve "Konu Arda Turan olunca magazin medyası gerçekleri değil, dedikoduları tercih ediyor." dedi. İşte Arda Turan'ın Berkay'ı darp ettiği o görüntüler...

Abone ol
Abone ol 12 Ekim 2018 20:24

Futbolcu Arda Turan’ın önce Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği, ardından da Berkay’ı darp ettiği iddia edilmişti. Darp edildikten sonra hastaneye kaldırılan Berkay’ın burnu kırıldığı tespit edilmişti.

Arda Turan’ın Berkay’ı darp ettiği görüntüler ortaya çıktı. Emirgan'daki gece kulübünde şarkıcı Berkay ile futbolcu Arda Turan arasında yaşanan kavganın görüntüleri ilk defa yayınlandı. Kanal D haberde ekrana gelen görüntülerde, ikili arasında yaşanan kavganın mekan dışında da sürdüğü görüldü.

ARDA'YI 8 KİŞİ TUTMAYA ÇALIŞTI

İçerde yaşanan kavganın ardından sinirli bir şekilde dışarı çıkan şarkıcı Berkay, elindeki şişeyi yere attı. Mekanın işletmecisi Umut Evirgen ve çevredekiler oldukça sinirli olan Berkay'ı sakinleştirmeye çalıştılar. Olaydan bir süre sonra ise Arda Turan dışarı çıktı. Yolun karşısındaki durakta bekleyen Berkay'ın yanına gitmek isteyen Arda'yı çevresindeki 8 kişi durdurmakta zorluk çekti. O sırada mekanda bulunan oyuncular Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak'ın da Arda'yı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü. Berkay ise gelen bir taksiyle hastaneye gitti.

ARDA TURAN BERKAY ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Futbolcu Arda Turan önceki akşam aralarında Burak Yılmaz'ın da bulunduğu arkadaş grubuyla Emirgan'daki gece kulübü 'Gizli Kalsın'a gitti. Mekanda Berkay ve eşi Özlem Ada Şahin de vardı.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Arda ve Berkay arasında kavga çıktı. Arda Turan kafa attığı Berkay'ın burnunu kırdı.

Yaşananların ardından Özlem Ada Şahin sözlü tacize maruz kaldığını iddia etti.

Özlem Şahin, “Arda yanıma gelip, kulağıma eğildi. ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım’ dedi. Berkay bunu gördü. Aralarında tartışma çıktı. Eşim bana döndüğü sırada Arda kafa attı” dedi.

Olayın ardından ise burnunda kırık olan Berkay, Ulus'taki bir hastanede tedavi altında alındı. Ancak sabaha karşı hastaneye giden Arda Turan'ın silahı ateş aldı. Hastane güvenliğinin haber verdiği polis ekipleri hastanede inceleme yaptı. Koridorda mermi izleri tespit edildi.

Olayın ertesi günü ise Arda Turan, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek 3 saat ifade verdi.


Yorumlar