Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Full Tek Yürek 6. Bölüm fragmanı izle - Tek Yürek 5. bölüm tek parça izle

TRT'nin yeni dizisi Tek Yürek'in son bölümünde beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. Halid, haketmediği büyük bir suçlamayla karşı karşıya kalıyor. Öte yandan Sait elinde ki videoyu herkese yollayarak Halit'in suçlanmasına neden oluyor.

Abone ol
Abone ol 16 Mart 2019 16:27

TRT 1'in Perşembe akşamları özellikle genç izleyici kitlesinin ilgisini çeken Tek Yürek dizisi yaşanmış hikayesiyle beğenilmeye devam ediyor. Yeni Bölümü ile ekranlara gelen Tek Yürek dizisinde lisansları çıkan takım büyük bir sevinç yaşarken, bir yandan da Akif'i kan davası belasından kurtarmaya çalışıyorlar. Sait'in sürekli hor gördüğü oğlu Umut'un verdiği fikri uygulamaya koyan Yiğit ve arkadaşları canhıraş uğraşıyorlar. 

Tek Yürek dizisi yeni bölümüyle izleyicisi ile buluştu. Ülkemizde pek rağbet görmeyen buz hokeyi sporunun etrafında hayatlarını kurtarmaya çalışan gençlerin hikayesinin anlatıldığı Tek Yürek son bölümde Yiğit liderliğindeki takımın, hocaları Halit'le beraber, Akif'i kanlılarından kurtarma çabası yer alıyor.  Arkadaşlığın ve takımdaşlığın zirve yaptığı Tek Yürek yeni bölümün ardından 5. bölüm tanıtımı hikayeyi ne yöne taşıyacak? Yeni bölümden ilk sahnelerde, karısını öldürmekle itham edilen Halit'in aklama çabaları görülüyor...

Tek Yürek 6. Bölüm Tanıtım

Tek Yürek 5. Bölüm Özeti (Son Bölüm)

Lisansı askıya alınan Halit’i, Murat başkanın desteğiyle buz hokeyi sezonu açılış organizasyonunda tatsız bir sürpriz beklemektedir. Ekibin hayatında ise olaylar bitmek bilmez… Yiğit’in itirafı karşısında Deniz’in tepkisi ne olacaktır? Oğuzhan’lara yerleşen Fatma’nın planları beklemediği anda ortaya çıkacaktır. Yusuf, Aslı’ya gerçekleri anlatmaya karar verir. Mazlum ise, hayatına yön verecek tavsiyeleri hiç tahmin etmediği birinden alacaktır. Umut’un aldığı sessiz telefonlar, Sait’in hiç hoşuna gitmez. Bu konuda önlem alacaktır.

Halit Hoca, takımı çalıştırmaya devam ederken, herkese gönderilen bir video ortalığı karıştırır. Şüphe tohumları ekilmiştir bir kere. Halit eşinin ölümünden sorumlu tutulmaktadır. Asude Hanım hesap sorar, çocuklar ise şoktadır. Sait için bu bulunmaz fırsattır, harekete geçmekte gecikmez. Halit’in ne yapıp edip kendini temize çıkarması ve videoyu gönderen kişiyi bulması gerekmektedir.

Tek Yürek Eski Bölümlerde Yaşananlar

Sait, Yiğit’e kumar işini de yükler, Akif’in ustasının ise sinsi planları vardır, Mazlum babasıyla uğraşmak zorunda kalır, Yusuf ise söylediği yalanların içinde çabalar durur. Hayatlarındaki problemlerle uğraşan gençler Halit hocaya verdikleri sözü tutmak için de ellerinden geleni yaparlar. Halit’in yeri, gençlerin gözünde başkadır. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Sait yeni hamlelerde bulunmakta gecikmez.  İlknur ve Halit gençler için çıktıkları alışveriş sırasında birbirlerini biraz daha yakından tanırlar. Takımın kurulmasını kutlamak için İlknur bir yemek tertipler, ancak Sait davet edilmediği bu yemekten hiç hoşnut kalmayacaktır. Lisans için piste çıkacakları gün, planını devreye sokar. Yiğit federasyonun izlediği ve lige alınmaları için belirleyici olacak olan seçimde büyük bir çabayla piste çıkar ama yere yığılıp kal

Tek Yürek Kadrosu

Dizinin senaryosunu Meriç Demiray, Banu Tezcan ve Elif Asılkefeli’nin kaleme alırken, yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin üstlenecek. Başrollerinde Tayanç Ayaydın, Hilmicem İntepe, Anıl Tetik, Eslem Akar ve Vildan Atasever gibi önemli isimler yer alacak. Bu takımda ise Hercai” lakaplı takımın kaptanı Yiğit,  arabulucu lakaplı Yusuf , becerikli lakaplı Oğuzhan, çocuk kalpli lakaplı Akif, Mazlum ve Umut’tan oluşur.

Tek Yürek Dizisi Konusu

TRT1'de ekrana gelecek uzun süredir merakla beklenen dizi Tek Yürek'in genç oyuncuları ve iddialı konusu çok konuşulacak. Tanıtım fragmanları ile merakı arttıran, ilgiyi üzerine çeken Tek Yürek dizisinde flaş ayrılık yaşanıyor. Yönetmen Mehmet Ada Öztekin diziden ayrılıyor. Öztekin’in yerine ise Nezahat Coşkun ekibe katılıyor. Dizi, Zeytinburnu’nda gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımının gerçek başarı hikayesini anlatıyor. 

Zeytinburnu belediyesinin hazırladığı bir topluma kazandırma projesi sonucunda ortaya çıkan bir buz hokeyi takımın Halit hocanın katkıları ile sıfır noktasından zirve noktasına yani şampiyonluğa giden efsanevi hikayesi anlatılacak. Halit hoca Kanada’da buz hokeyi koçluğu yaparken eşini kaybeder ve ülkesinde bu işe devam eder. Halit zoru seven, imkansızı imkanlı yapmaya kararlı bir koçtur ve mahallenin gençlerinden profesyonel bir takım kurup dünya şampiyonu olmayı hayal eder.

Tek Yürek 5. Bölüm


Yorumlar