Anasayfa /  Güncel

Fulden Uras feci kazada ölümden döndü

Fulden Uras feci kazada ölümden döndü

Abone ol
Abone ol 23 Mart 2016 00:40

Ünlü ses sanatçısı Fulden Uras ölümden döndü. Uras, kaza sonrası yaşadığı anı anlatarak çekilen fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Kazadan yara almadan kurtulan Fulden Uras, ''Bu gördüğünüz tır en sol şeritte giderken ,ortada giden bana arkadan çarpıp beni ters döndürüp yaklaşık 50 metre altında sürükledi ... Bu kazadan burnumuz bile kanamadan çıktık kardeşim ile verilmiş sadakamız varmış Allah korudu bizi'' ifadelerini kullandı.

Fulden Uras kazaya ilişkin sosyal medya hesaplarından işte bu mesajı paylaştı.

Dün nerdeyse ölümümüze sebep olacak şöförün gelip facebook sayfamda yaptığı savunma ... Sen orta şeritte giden araca çarp altına al metrelerce sürükle birde gel nasihatte bulun... küçük araçlar suçlu suçsuz ezer geçermiş bunlar bizi ... Dün affettim seni sende istemezdin kardeşim dedim elini sıktım ama şu mesajından sonra avukatımda aradı çatlamış kaburgam, ezilmiş boynum hiçbir yeri tutmayan her yanı ağrıyan vücudum için ve bir daha kimsenin canını yakamayasın diye tüm hukuki haklarımı kullanıcam ...

Fulden Uras Kimdir?

1968 İstanbul doğumlu Fulden Uras şarkıcı ve oyuncudur.

Erkekçe Dergisi'ne verdiği cesur pozlarla meşhur olmuştur. 1986'da Ah Bu Kadınlar (Cavit Yörüklü)'ın başrolünde ilk kez kamera karşısına geçti. Sezer İnanoğlu ve Vatan Şaşmaz ile uzun süreli birliktelikler yaşadı. 1991'de “assolist” olarak sahneye çıktı ve 1995'te ilk albümü Belliydi Zaten'i çıkardı. Bağırsak kanserine yakalandı; uzun süre tedavi gördü. Altı sinema filminde rol aldı.

Fulden Uras Diskografi 

Belliydi Zaten

(1995)

Bensiz Olsun

(2000)

Cici

(2004)

Nelere Dayandı Bu Yürek

(2006)

On

(2009)

Etiketler Fulden Uras
Yorumlar