Anasayfa /  Magazin

Francesco Totti, eşi Ilary Blasi'nin kendisini aldattığını itiraf etti

Roma'nın efsane kaptanı İtalyan futbolunun en büyük yıldızlarından olan Francesco Totti, 17 yıllık eşi olan Ilary Blasi'nin kendisini aldatmasından sonra Temmuz ayında eşinden boşanmıştı. Sessizliğini bozan İtalyan efsane futbolcu, depresyona girdiğini söylerken köpek gibi acı çektiğini itiraf etti.

Abone ol
Abone ol 11 Eylül 2022 23:30

İtalyan futbolu ve Roma efsanesi Francesco Totti ile 20 yıllık sevgilisi ve 17 yıllık eşi olan Ilary Blasi'nin boşanmaları Temmuz ayında haberleri süslemişti. Francesco Totti ve Ilary Blasi'nin 17 yıl süren evlilikleri Temmuz ayının başlarında sona ermişti. O dönem İtalyan basınında çıkan haberlerde ünlü çiftin bir süredir karşılıklı olarak birbirlerini aldattığı ve son olarak ayrılık kararı aldıkları yazılmıştı. Francesco Totti ve televizyon sunucusu Ilary Blasi, İtalyan haber ajansı ANSA'ya yaptığı açıklamada boşandıklarını doğrulamıştı. Ilary Blasi açıklamasında; "20 yıl ve üç harika çocuğun ardından, Francesco Totti ile evliliğimiz bitti. Ayrılık sebebimiz bize özel kalacak ve daha fazla açıklama yapmayacağız. Herkesi özel hayata saygıya ve spekülatif haberlerden uzak kalmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Roma efsanesi kaptanı Totti ise; "Evliliğimizdeki krizi çözmeye çalıştım ama ne kadar acı verse de ayrılığın kaçınılmaz olduğunu anladık. Son aylarda yaptığım ve söylediğim her şey çocuklarımı korumak içindi. Onlar benim en kıymetlim. Girdiğimiz bu yeni yolda Ilary ile birlikte onların gelişimleri için mücadele edeceğiz. Sevgili eşime her zaman güvendim ve saygı duydum." diye konuşmuştu. Ünlü çiftin ayrılmasının arkasında 'karşılıklı aldatma' olduğu iddia edilmişti. Ancak Francesco Totti, verdiği röportajla Ilary Blasi'nin kendisini nasıl aldattığını anlattı.

"HAYATINDA BİRDEN FAZLA KİŞİ OLDUĞU SÖYLENTİLERİ ULAŞTI BANA"

Corriere Della Serra'ya konuşan Totti, "İlk ihanet eden ben değildim. Geçen yıl Eylül ayında Ilary'nin hayatında birden fazla kişi olduğu söylentileri ulaştı bana."

"Ama bu bana imkansız görünüyordu. Güvendiğim kişilerden uyarı alınca telefonuna baktım ve o mesajları gördüm." dedi.

Roma efsanesi açıklamasının devamında; "O mesajları gördükten sonra her şeyi içime attım. Kimseye söylemedim, 11 yaşımdan beri yanımda olan arkadaşım Vito Scala'ya bile."

"KÖPEK GİBİ ACI ÇEKTİM"

"Buna göz yuman biri değilim ama görmezden gelmeyi tercih ettim. Ailemi bozmamak, çocukları korumak için... Köpek gibi acı çektim."

"Ilary bana demişti ki; Bu yıl Milano'da biraz daha fazla kalacağım, Roma'ya daha az gideceğim ve ben de buna inandım..."

"DEPRESYONA GİRDİM"

"Söylentilerin doğru olmadığını umdum. Sonra gerçekleri öğrendim ve bu beni depresyona soktu. Artık uyuyamıyordum." sözlerini sarf etti.

"HER ŞEYİ KURTARMAYI UMUYORDUM"

Totti açıklamasının sonunda; "İlk başta ne ona ne de çocuklarına doğruyu söyleyemedim; çünkü hala her şeyi kurtarmayı umuyordum."

"Ama sonra Ilary'ye bu adamı sordum. İlk başta inkar etti. Sonra bildiğimi fark etti ve bana o adamla sadece bir kahve içmek için görüştüklerini söyledi. Ona gerçekten aşıktım."

"ALDATILDIĞIMI ÖĞRENDİM"

"Aldatıldığımı öğrendim... Fark ettim ki Mart 2021'de tanışmışlar. Hem o adam varmış, hem de başkaları." şeklinde konuştu.

Yorumlar