Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Ücretsiz Sıfır bir 5. sezon 4. full bölüm tek parça izle - Ücretsiz blu tv izle

Sıfır bir 5. yeni sezon 4. bölüm tek parça izle ! Sıfır bir 5. sezon full izle Blu tv izle. Sıfır bir 5. sezon full izle - Blu TV full hd Sıfır Bir dizisi tek parça izle. Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da" 5. Sezon yayında izle.

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 16:05

Sıfır bir 5. yeni sezon 4. bölüm tek parça izle ! Sıfır bir 5. sezon full izle Blu tv izle. Sıfır bir 5. sezon full izle - Blu TV full hd Sıfır Bir dizisi tek parça izle. Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da" 5. Sezon yayında izle.

 



Sıfır 1 5. sezon 3. bölüm izle, Sıfır Bir son bölüm izle bilgileri cezaevine giren Savaş'ın cezaevi müdürüne ve başgardiyana karşı savaş başlattığı yeni bölüm ile birlikte merak konusu oldu. Sıfır 1 5. sezon 3. bölüm izle, Sıfır Bir son bölüm izle bilgilerini sizler için derledik. Öte yandan dışarıda mahalleye abilik yapan Gökhan ise iş kurmaya başlamıştır. İşte Sıfır 1 5. sezon 3. bölüm izle, Sıfır Bir son bölüm izle bilgileri...





 

Sıfır 1 Bir Zamanlar Adana'da dizisinin 5. sezonunu izlemek için Blu TV'ye 7 gün ücretsiz abone olabilir ve izleyebilirsiniz. Bu Yedi günün sonunda isterseniz üyeliğinizi iptal edebilir, dilerseniz ücretini ödeyerek aboneliğinizi sürdürebilirsiniz.

Sıfır 1 konusu

"Savaş, Cio ve Özgür, Adana'nın Hürriyet Mahallesi'nde doğup büyümüş, 20 li yaşlarında 3 gençtir. Savaş hem yaşı itibariyle, daha da önemlisi cesareti, gözükaralığı, zekası ve kiritik zamanlarda aldığı doğru kararlar nedeniyle ''Abi'' konumundadır. Zamanla bu özelliği sayesinde kendisinden yaşça büyüklerin bile 'Abisi' olacaktır.  Cio ise biraz gösteriş meraklısı, gücüyle ve yaptıklarıyla övünmeyi seven, ama bunları bile hep planlı şekilde yapan birisidir. Zekidir. Anlık gibi verdiği tepkiler bile aslında planlıdır ve bir amaca hizmet eder. Hem fiziksel, hem de zihinsel gücünü doğru kullanmaya çalışır. Yaptıkları işlerde kendini arka planda tutabilmeyi iyi becerir.  Özgür ise, şair ruhlu, sessiz, sakin birisidir. Aynı zamanda yeri geldiğinde bir o kadar da cani olabilecek bir yapıdadır. Örneğin birisini vursa, öldürdüğünden emin olabilmek için gidip bir de kafasına sıkabilir. Ama yaralı bir kediye yardım edebilmek için de herşeyi yapabilecek birisidir. Soygun ya da hırsızlık gibi işlerde, çoğunlukla parayı alan kişi olmak yerine işin başka bir tarafına yardım eder. 

Bu üç yakın arkadaşın, bir de yeri geldiğinde kendilerine yardım eden, onlarla suç ortaklığı yapan akrabaları ve arkadaşları vardır. Ama temel kadro çoğunlukla bu üç kişidir. Savaş'ın önderliğinde ve diğerlerinin desteğiyle... Türkiye'de işsizliğin en yüksek olduğu şehir olan Adana'nın Hürriyet Mahallesi gibi bir yerinde büyüyen bir çocuk için fazla seçenek yoktur. Hayatları bir şekilde yasadışı yollara girmiştir. Hırsızlık, gasp, yaralama gibi suçlardan farklı zamanlarda cezaevine girip çıkmışlardır.

Yaşadıkları mahallede yasadışı işlerle geçimini sağlayan bir çok grup vardır. Ve tabiki bunların aralarında da bir güç dengesi vardır. Bu denge de diğer herşey gibi değişime uğrar."

Geçtiğimiz sezonlarda internet ortamında yayınlanarak izleyiciden büyük bir beğeni kazanan Sıfır Bir dizisinde yeni sezon için geri sayım başladı! Yayınlanan Sıfır Bir 5. sezon 2. fragmanı ise izleyicinin diziyle ilgili heyecanını ikiye katladı!



SIFIR BİR HAKKINDA

Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana’da, aşina olduğumuz suç dizilerinden hayli farklı bir yapıya sahip. Alışık olduğumuz üzere Sıfır Bir sadece bir intikam hikâyesini, bir hırsızlığı ya da bir katliamı anlatmıyor; aslında her sahnesinde daha derine, sosyokültürel bir arka plana göndermelerde bulunuyor. 20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini ortalarında buldukları düzen, zamanla onların değişmez kara bahtı oluyor. Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından sonuna kadar veriliyor. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibi, mecburdur. Başka çareleri yoktur. Onlara başka çare bırakılmamıştır…Sıfır Bir sadece sıradan bir suç hikâyesini değil; ülkemizin, hatta dünyanın yoksul kesimlerinin gerçeğini anlatıyor. Evrenseli, yerel üzerinden yakalamayı başarıyor. Tıpkı dizinin yaratıcılarının Adanalı öncüleri Yaşar Kemal’in İnce Memed’le tüm dünyayı fethettiği ya da Yılmaz Güney’in, filmleriyle, bir kesime değil, tüm dünyaya seslendiği gibi. Adana’nın en yoksul mahallelerinden biri olan Hürriyet Mahallesi’ndeki her bir başkaldıran, maalesef bir o kadar suçlu ama iyi ki bir o kadar da insan.


Yorumlar