Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 55.Bölüm 2. Fragmanı İzle Söz Son Bölüm İzle

Söz 55.Bölüm 2. Fragmanı ayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 15 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 13 Ekim 2018 02:44

Söz 55.Bölüm 2. Fragmanı İzle Söz Son Bölüm İzle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Yaralı sivillerin bir an önce helikoptere ulaşabilmesi için kendisini feda eden Albay Erdem kahramanca bir mücadele verirken Tim, komutanlarını arkada bırakmamak için geri döner. Ama olay yerinde yükselen alevler çoktan Erdem’in etrafını sarmıştır.

Kara listedeki isimlerden birisi olan Baran’ı ülkeye getiren Tim, listedeki diğer isimlere ulaşmak için önemli bilgiler edinir.

Tim’in elde ettiği başarıdan rahatsız olan örgüt diğer isimlerinde yakalanacağından korkmaktadır. Dragan, örgüte bu konuda destek olacağını söyler. Yani Baran’ın kara listeye ulaşmak için verdiği kilit isim olan Erdal artık Dragan’ın korumasındadır.

Erdal aynı zamanda örgüte patlayıcı sağlayan isimdir. Dragan hem onu korumak hem de ülkeye yüklü miktarda patlayıcı sokmak istemektedir. Ama Yavuz onun bu planına engel olmak için harekete geçer.

Yapacağı eylemin engelleneceğini anlayan Dragan, Yavuz’u can evinden vurmak için yeni bir plan yapar. Hedefinde bu sefer tim vardır.

Yavuz hem timi kurtarmak hem de yeni görev kimliğini korumak zorundadır.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE




Yorumlar