Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Çocuklar Duymasın 58.Bölüm Fragmanı İzle Çocuklar Duymasın 58.Bölüm İzle

Çocuklar Duymasın 58.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü 21 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 16 Kasım 2018 16:50

Çocuklar Duymasın 58.Bölüm Fragmanı İzle Çocuklar Duymasın 58.Bölüm İzle

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Çocuklar Duymasın bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Taş Fırın Haluk, en zor anlarını yaşıyor! Sultan’ın on kilo fazlası vardır. Bu on kiloyu vermeden de, Havuç ve Simay’ın evlenmesini istememektedir. Düğünü ertelemek istemeyen Havuç ve Simay, Meltem ve Haluk’tan yardım ister. Meltem, Sultan’ın kilo vermesine yardımcı olmak için herkesi diyete sokar. Artık Haluk ve Rıza dahil herkes, Sultan’a destek olmak için diyete girmiştir. Bu konuda en çok zorlanan Taş Fırın Haluk olacaktır.

Gönül, Tuna’nın kendisi hakkında yazdığı mesajı öğrenince çok sinirlenmiştir. Zero Tuna’nın kendini affettirmesi için tek bir şansı vardır. Ancak bu sefer kendini affettirirken oldukça zorlanacaktır. Öte yandan Haluk, Havuç ve Simay için bir ev bulur. Bu sefer de Havuç ve Simay evi satın mı alsın yoksa kiralasın mı tartışmaları ortaya çıkar. Bütün bunlar yaşanırken, Arda ise Havuç’un mutluluğuna gölge düşürmek için en kötü planlarından birini devreye sokar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN SON BÖLÜM İZLE






Yorumlar