Anasayfa /  Foto Galeri

FOX'tan şaşırtan Maske Kimsin Sen kararı!

FOX TV'nin sosyal medyada formatı eleştiri konusu olan yarışması olan Maske Kimsin Sen reyting kurbanı oldu. Program eleştiriler sonrası haftada 2 defa yayınlanmaya başlasa da istenilen reyting gelmeyince erken final kararı alındı.

FOX'tan şaşırtan Maske Kimsin Sen kararı! - Sayfa 1

FOX TV'nin tatrtışmalı yarışması Maske Kimsin Sen reytinge kurban gitti. Sosyal medyada formatı eleştiri konusu olan yarışma TOTAL, AB Grubu ve 20+ABC1 kategorilerinde ilk 10'a bile giremeyince kanal tarafından yayından kaldırıldı. 

FOX'tan şaşırtan Maske Kimsin Sen kararı! - Sayfa 2

Juri üyeliğini Eda Ece, Murat Dalkılıç, Melis Sezen, Doğu Demirkol gibi isimlerin yaptığı yarışma maske takmış ünlü isimlerin sahnedeki performansından kim olduklarını tahmin etme üzerine kurulu bir formata sahipti.

FOX'tan şaşırtan Maske Kimsin Sen kararı! - Sayfa 3

"TÜRK TOPLUMUNUN TEMEL DEĞERLERİNE AYKIRI"

Geçtiğimiz günlerde ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan genelgede, Türk toplumunun temel değerlerine aykırı unsurlar taşıdığı gözlenen ve son günlerde özellikle yabancı içeriklerin uyarlaması şeklinde ekranlara gelen televizyon programlarına karşı adım atılacağı belirtildi. Bu kararın Maske Kimsin Sen'e yönelik olduğu öne sürülmüştü.