Anasayfa /  Medya

FOX tv yeni sezon tanıtımı yayınlandı!

FOX ekranında izleyiciyle buluşacak olan tüm ekran yüzlerini bir araya getiren 2020-2021 yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı. 'Daha Daha FOX' sloganıyla yayınlanan tanıtımda, bir diziye yer verilmedi.

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2020 09:24

FOX'un yeni sezon tanıtımı, 'Daha Daha FOX' sloganıyla yayınlandı. Tanıtımda, geçen yıl olduğu gibi, FOX Haber ekibi yer almadı.

Savaşçı tanıtımda neden yok?

Başrollerini Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu gibi isimlerin paylaştıkları, geçtiğimiz pazar günü yeni sezon ilk bölümüyle ekrana dönen Savaşçı dizisi, FOX'un 2020-2021 sezonu için hazırlanan tanıtımında yer almadı.

Savaşçı dizisinin yeni sezon tanıtımında neden yer almadığı ise merak konusu oldu.

Yeni diziler de tanıtımda

FOX'un geçen sezondan devam eden Yasak Elma, Baraj, Öğretmen, Mucize Doktor, Zümrüdüanka dizileri ile yaz döneminde başlayan ve yeni sezonda da izleyiciyle buluşmaya devam edecek Bay Yanlış ve Sen Çal Kapımı da tanıtımda yer aldı.

Yakında izleyiciyle buluşacak olan; başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Mert Fırat'ın paylaştıkları Kefaret ile Erdal Beşikçioğlu, Burcu Özberk ve Beren Gökyıldız'ın başrollerinde yer aldıkları Kimsesizler dizileri başrol oyuncularıyla birlikte, tanıtımdaki yerlerini aldılar.

İşte, FOX'un yeni sezon tanıtımı;

Yorumlar