Anasayfa /  Dünya

Formula 1'de damalı bayrağı sallayan Apple CEO'su Tim Cook gündem oldu

Apple CEO'su Tim Cook ve yönetici Eddy Cue dün Austin'de gerçekleştirilen Formula 1 ABD Grand Prix'sine katıldı. Apple CEO'su Cook, yarış galibi Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen'e damalı bayrağı sallarkenki görüntüleri sosyal medyada gündem haline geldi.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2022 19:21

Apple CEO'su Tim Cook, Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 19. ayağı olan ABD Grand Prix'sine damga vurdu. Teksas eyaletinin başkenti Austin'deki 5,5 kilometrelik Amerika Pisti'nde gerçekleştirilen yarışın galibi Red Bull'dan Max Verstappen olurken, sosyal medya kullanıcıları damalı bayrağı sallayan Tim Cook'u gündem konusu haline getirdi.

DAMALI BAYRAĞI O SALLADI! TIM COOK SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNDE
Cumartesi gününü Apple'ın Austin'deki çip laboratuvarlarını gezerek geçiren Apple CEO'su Cook, pazar günü ise Formula 1 ABD Grand Prix'si için Amerika Pisti'ne gitti. Hatta yarışın galibi olan Red Bull'dan Max Verstappen'e damalı bayrağı Cook salladı.

Ancak Tim Cook'un bayrak salladığı anlar sosyal medyada gündem oldu. Cook, sosyal medya kullanıcıları tarafından bayrağı yeteri kadar "hevesli sallamamakla" suçlandı.

 FORMULA 1, APPLE'IN YAKIN TAKİBİNDE
Öte yandan Apple, F1 ile şu sıralar yakından ilgileniyor. Apple TV+ için F1 ile ilgili bir dizi proje yapmak üzere anlaşmalar yaptı. Mercedes-AMG F1 takımının İngiliz pilotu Lewis Hamilton üzerine bir belgesel ve Brad Pitt'in yarış pilotu olarak rol alacağı, Top Gun: Maverick'in yönetmeni Joseph Kosinski tarafından yönetilecek olan uzun metrajlı bir film buna iyi birer örnek.

Yorumlar