Anasayfa /  Foto Galeri

Finlandiya Başbakanı'nın paylaştığı o fotoğraf tepkilere neden oldu!

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerini ikiye böldü. Bir oyun parkında uzanırken çektiği fotoğrafı "Zaman geçirmenin en iyi yolu" notuyla paylaşan Marin'i destekleyenler bu kareyi samimi ve doğal bulurken, eleştirenler ise paylaşımı bir Başbakan için ciddiyetsiz ve uygunsuz buldu. Marin'e tepki gösteren kullanıcılardan biri "Başka hangi Başbakan kendisinin böyle bir fotoğrafını çekerdi bilmiyorum" yorumunda bulundu.

Finlandiya Başbakanı'nın paylaştığı o fotoğraf tepkilere neden oldu! - Sayfa 1

Finlandiya Başbakanı'nın paylaştığı o fotoğraf tepkilere neden oldu!

Finlandiya Başbakanı Sanna Marin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım takipçilerini ikiye böldü. Bir oyun parkında uzanırken çektiği fotoğrafı "Zaman geçirmenin en iyi yolu" notuyla paylaşan Marin'i destekleyenler bu kareyi samimi ve doğal bulurken, eleştirenler ise paylaşımı bir Başbakan için ciddiyetsiz ve uygunsuz buldu.

Finlandiya Başbakanı'nın paylaştığı o fotoğraf tepkilere neden oldu! - Sayfa 2

Marin'e tepki gösteren kullanıcılardan biri "Başka hangi Başbakan kendisinin böyle bir fotoğrafını çekerdi bilmiyorum" yorumunda bulundu.

35 yaşındaki Sanna Marin, sosyal medyayı en aktif kullanan siyasi figürlerden biri.

Finlandiya Başbakanı'nın paylaştığı o fotoğraf tepkilere neden oldu! - Sayfa 3

BİR OYUN PARKINDA UZANIRKEN ÇEKİLEN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!


Marin'in 459 bini aşkın takipçisi olan Instagram hesabından yaptığı son paylaşım tartışma yarattı. Sosyal medya kullanıcılarını ikiye bölen paylaşımda Marin, bir oyun parkında uzanırken görülüyor.

Finlandiya Başbakanı'nın paylaştığı o fotoğraf tepkilere neden oldu! - Sayfa 4

DESTEKLEYENLER KADAR ELEŞTİRENLER DE VAR


Fotoğrafa, "Oyun alanında zaman geçirmenin en iyi yolu" notunu düşen Marin'i destekleyenler bu kareyi samimi ve doğal bulurken, eleştirenler ise Başbakan için ciddiyetsiz ve uygunsuz buldu.