Anasayfa /  Medya

Feyza Güz kimdir? Feyza Gündüz ibb çalışanı mı çektiği olay video

Feyza Güz isimli kullanıcının Instagram story bölümünden paylaştığı video sosyal medyanın gündemine oturdu! Sosyal medyada kullanıcılar Feyza Güz'ün paylaştığı videoyu konuşuyor. Feyza Güz kimdir İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı mı?

Abone ol
Abone ol 26 Haziran 2019 13:00

nstagram hesabından paylaştığı videoyla sosyal medyanın gündemine oturan Feyza Güz, kullanıcılar tarafından araştırılıyor! Feyza Güz, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda bir başka kişiyi izinsiz olarak gizlice görüntüleyip "iğrenç" kelimeler kullanıyor. Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım'ın yarıştığı 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleriyle ilgili izinsiz olarak kayda aldığı kişiye hakaretler eden Feyza Güz'e tepki yağıyor!



Çektiği videoda izinsiz olarak kayda aldığı kişiye hakaretler eden Feyza Güz, "Git burnunu yaptır, fakir" diyor. Feyza Güz isimli kişinin yanında bir de erkek sesi geliyor. Bu kişi de Feyza Güz'ün kayda aldığı videoda hakaretamiz sözlerle izinsiz kayda alınan kişiye ağza alınmayacak laflar ediyor.



FEYZA GÜZ KİMDİR? İBB ÇALIŞANI MI?



Feyza Güz, paylaştığı videonun ardından sosyal medyanın gündemine oturdu. Feyza Güz adına Ekşisözlük'te başlık açıldı ve bu kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi çalışanı olduğu iddia edildi. Henüz Feyza Güz kimdir? Bununla ilgili detaylı bir bilgi bulunmuyor. 

 




Yorumlar