Anasayfa /  Güncel

15 Temmuz'da Şehit olan kızının hatıralarını hala yaşatıyor

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde şehit düşen komiser yardımcısı Gülşah Güler’in hatıraları odasında yaşatılıyor.

Abone ol
Abone ol 15 Temmuz 2019 10:12

Hatay'ın Kırıkhan ilçesinde yaşayan Güler ailesi, FETÖ tarafından Gölbaşı Harekat Dair Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit düşen kızları Gülşah Güler'den geriye kalan eşyalarına, Gülşah Güler'in baba evindeki odasında ilk günkü gibi duruyor. Aile şehit kızlarından kalan hatıralarına gözü gibi bakıyor.

Şehit Gülşah Güler'in annesi Emine Güler, acıyla gururu bir arada yaşadığını söyledi. Anne Güler, “Benim için her gün 15 Temmuz, Gülşah'ımı çok özledim. Allah'ım devletimize 15 Temmuz hain darbe girişimini bir daha yaşatmasın. Benim bir evladım şehit oldu. Ben acıyı gurur bir arada yaşadım” dedi.

“Kızım resim öğretmenliğinden vazgeçerek polis olmuştu” 







Kızının polislik aşkı ve özel harekat olma hayalini anlatan anne Güler, “Gülşah'ım ilk önce üniversiteyi kazanmayı çok istedi ve resim öğretmeni olmayı çok istedi. Çok şükür kazandı da resim öğretmenliğini, bir yıl okuduktan sonrada içinde polis olma aşkı başladı. ‘Polis olacağım anne, emniyette olay yerinde robot çizebilirim, resim yeteneğim var anne' dedi. Çok şükür polisliği de kazandı. Gülşah'ımın bu kez de özel harekat aşkı başladı. Özel harekata aşırı bir isteği vardı. Rabbim özel harekat istediğinde kabul etti ve okulunu kızlar içerisinde birincilikle bitirdi. Belgesini aldıktan sonra Rabbim 10 ay bu görevi yapmayı nasip etti ve ondan sonrada şehit oldu” dedi.


Etiketler hatıra
Yorumlar