Anasayfa /  Foto Galeri

Ferhan Şensoy'a sevgilisinden mektup!

Elif Durdu, 31 Ağustos'ta hayatını kaybeden sevgilisi Ferhan Şensoy'u sosyal medyadan andı. Durdu, "Bugün yokluğunun ikinci ayı bitti sevgilim. Günlüğe bir şeyler yazabiliyorum, buna ben de şaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Ferhan Şensoy'a sevgilisinden mektup! - Sayfa 1

Kalp damar hastalıkları ve solunum yetmezliği nedeniyle İstanbul Tıp Fakültesi'nde tedavi gören Ferhan Şensoy (70), 31 Ağustos'ta sabaha karşı hayatını kaybetmesi sanat dünyasını yasa boğdu.

Ferhan Şensoy'a sevgilisinden mektup! - Sayfa 2

70 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ 
Galatasaray Lisesi ve Beyoğlu'ndaki Ses Tiyatrosu'nda düzenlenen törenler sonrasında Ferhan Şensoy, ikindi namazına müteakip Teşvikiye Camii'nde cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’na defnedildi.

Ferhan Şensoy'a sevgilisinden mektup! - Sayfa 3

SEVGİLİSİNE ÖZLEMİNİ DİLE GETİRDİ 
Usta tiyatrocunun vefatının ikinci ayında Elif Durdu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevgilisi Ferhan Şensoy'u andı. Durdu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ferhan Şensoy'a sevgilisinden mektup! - Sayfa 4

"Bugün yokluğunun ikinci ayı bitti sevgilim. Günlüğe bir şeyler yazabiliyorum, buna ben de şaşıyorum. 30 Ağustos'u 31'e bağlayan o gece zaman kavramımı yitirdim. Yavaş yavaş o da yerine geliyor sanki. Hayatın devam etmesi, her şeyin normalleşmesi korkutucu geliyor. Ve çok saçma."