Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı!

Bu sezon Fenerbahçe'nin öne çıkan isimleri arasında yer alan Ozan Tufan, istatistikleriyle de adından söz ettiriyor. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı!

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı! - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı.

Bu sezon Fenerbahçe'nin öne çıkan isimleri arasında yer alan Ozan Tufan, istatistikleriyle de adından söz ettiriyor.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı! - Sayfa 2

Sarı-lacivertli oyuncu özverisi, mücadelesi ve takımı sahiplenmesiyle herkesin takdirini kazandı. Sarı-lacivertlilerin ligde 12, kupada da oynadığı 1 maçta forma giyen yıldız futbolcu, A Milli Takım'la da Uluslar Ligi'nde 5 maça çıktı. Çubuklu ile oynadığı maçlarda 4 kez rakip fileleri havalandıran ve takımının en golcü ismi olan 25 yaşındaki futbolcu, 1 de asist yaptı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı! - Sayfa 3

BELÖZOĞLU VE ŞAHİN RAHATLATTI 
Özellikle sportif direktörlüğe Emre Belözoğlu'nun gelmesi, idari koordinatör olan Selçuk Şahin'in de takıma katılması Ozan'ı rahatlattı.

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ozan Tufan herkesi ters köşe yaptı! - Sayfa 4

GALATASARAY DERBİSİYLE BAŞLADI 
Sezonun ilk haftasındaki Çaykur Rizespor maçında son 15 dakika oyuna giren ve karşılaşma sonrası galibiyete karşın üzgün bir tavırda olan 24 yaşındaki orta saha, buna karşın pes etmedi. İkinci haftadaki Hatayspor maçında ilk 11'e girip, ilk 45 dakikada hemen çıkarak şaşırtan genç oyuncu esas patlamayı 3. haftadaki Galatasaray derbisinde yaptı.