Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'nin rakibi olan Volkan Demirel: Çok heyecanlıyım! video

Fenerbahçe'nin eski efsane kalecisi ve Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, azar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel, Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili Kadıköy’de Fenerbahçe’ye rakip olacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe'nin rakibi olan Volkan Demirel: Çok heyecanlıyım! video - Sayfa 1

Fenerbahçe'nin rakibi olan Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel: Çok heyecanlıyım! video

Fenerbahçe'nin rakibi olan Volkan Demirel: Çok heyecanlıyım! video - Sayfa 2

Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, Pazar günü oynayacakları Fenerbahçe maçı ile ilgili Kadıköy’de Fenerbahçe’ye rakip olacağı için çok heyecanlı olduğunu söyledi. Genç teknik adam, Karagümrük ile hedefinin ise Avrupa kupaları olduğunu ifade etti.

Fenerbahçe'nin rakibi olan Volkan Demirel: Çok heyecanlıyım! video - Sayfa 3

Uzun yıllar Fenerbahçe forması giyen ve sarı-lacivertli kulübün efsane oyuncuları arasına adını yazdıran Volkan Demirel, Muğla’nın Bodrum ilçesinde ortağı olduğu restoranın sezon açılışına eşi Zeynep Demirel ile katıldı.

Fenerbahçe'nin rakibi olan Volkan Demirel: Çok heyecanlıyım! video - Sayfa 4

“Çok heyecanlıyım”
Açılışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Demirel, Kadıköy’de Fenerbahçe’ye rakip olacağı için çok heyecanlı olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
“Evet, hafta sonu maç için heyecanlıyız. Benim doğduğum büyüdüğüm Fenerbahçeli Volkan olarak, benim Fenerbahçeli Volkan olmama sebebiyet veren bir camiaya karşı ilk defa rakip olacağım. Daha doğrusu ikinci kez rakip olacağım ama kendi büyüdüğüm evimde rakip olacağım. İnşallah hem onlar adına hem de bizim adımıza güzel bir maç olur.”