Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması

Fenerbahçe, basketbolcuların koronavirüs şüphesiyle hastaneye yatırılmadığını ancak bir idari çalışanın tedbir amaçlı hastanede tutulduğunu açıkladı.

Abone ol
Abone ol 21 Mart 2020 21:30

Fenerbahçe Spor Kulübü, koronavirüs şüphesiyle test yapılan basketbolcuların hastaneye yatırılmadığını ancak bir idari personelin hastanede olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertliler, gündüz saatlerinde basketbolcularında koronavirüs belirtileri görülmesinin ardından bir açıklama daha yaptı.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"HASTANEYE SEVK EDİLDİ"
Fenerbahçe Beko Basketbol Takımı sporcularımız, teknik kadromuz ve idari çalışanlarımız yapılan rutin tetkiklerde Covid-19 bulgularına rastlanması sebebiyle detaylı değerlendirilmeleri amacıyla hastaneyesevkleri gerçekleştirilmiştir.

Hastanede COVİD-19 şüphesi ile detaylı olarak değerlendirilen oyuncularımıza gerekli tüm tahlil ve tetkikler yapılmış ve test için alınan numuneleri Sağlık Bakanlığı'nın laboratuvarına gönderilmiştir.

"BASKETBOLCULARIMIZ HASTANEYE YATMADI, ÇALIŞANIMIZ KONTROL ALTINDA"
Yapılan tıbbi değerlendirmede, şu an için hiçbir oyuncumuzda hastanede yatmalarını gerektirecek bir klinik tablo söz konusu değildir. Bir idari çalışanımız ise hastanede tedbir amaçlı kontrol altında tutulmaktadır.

Takım oyuncularımız evde sosyal izolasyonla yakın takip edilmektedirler.

Sağlık Bakanlığımızdan gelecek test sonuçları sonrasında kamuoyuna yeni bir açıklama yapılacaktır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
NE OLMUŞTU?
Fenerbahçe Kulübü, gündüz saatlerinde resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, basketbol takımında yapılan taramalar sonucunda bazı oyuncular ve idari kadro çalışanlarında koronavirüs belirtileri tespit edildiğini açıklamıştı.

Yorumlar