Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'den İrfan Can Kahveci bombası !

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci'yi gözüne kestirdi.

Abone ol
Abone ol 13 Aralık 2019 15:19

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Başakşehir'in yıldızı İrfan Can Kahveci'yi gözüne kestirdi.

Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'de başarılı bir performans dönemi geçiren İrfan Can Kahveci Fenerbahçe'nin radarına girdi.

Ligde Avrupa'da oynanan maçlarda takıma oldukça katkı sağlayan İrfan Can Kahveci birçok kulübün olduğu gibi Fenerbahçe'nin de dikkatinden kaçmadı.

Süper Lig'in devre arasına girmesine 2 hafta kala transfer çalışmalarına başlayan sarı-lacivertli ekip transfer listesinin ilk sırasına Medipol Başakşehir'de forma giyen milli futbolcu İrfan İrfan Can Kahveci'yi yazdı.

Dün oynanan UEFA Avrupa Ligi 6. hafta maçı olan Borussia Mönchengladbach - Başakşehir maçında attığı golle turun gelmesinde önemli bir katkıyas ebep olan İrfan Can Kahveci Avrupa'da da birçok kulübün gözdesi halinde. Avrupa'ya gitmeden önce Türkiye'de büyük bir takımda forma giymesi beklenen İrfan Can Kahveci'nin devre arasında Fenerbahçe'ye transferine neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.

İrfan Can Kahveci kimdir ve nereli?

İrfan Can Kahveci, 1995 doğumludur. Gençlerbirliği Futbol Okulu’nda başladığı futbol yaşantısına daha sonra Hacettepe ile devam etmiş ve tekrar 2014 – 2015 sezonunda Gençlerbirliği A Takımı kadrosuna dahil olmuştur.

Bugüne kadar Türkiye U17 Milli Takım formasını 7, U18 formasını 4, U20 formasını 3 ve U21 formasını 12 kez giymiştir. Orta Sahanın ortası ve on numara pozisyonunda görev yapmaktadır. 

Yorumlar