Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'den büyük bomba ! Emre Belözoğlu görüşmelere başladı !

Fenerbahçe'nin flaş transfer hamlesini Sky Sports son dakika olarak geçti. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu dev transfer için resmi görüşmelere başladı. Fenerbahçe yıldız futbolcunun transferini tamamlayarak taraftarına müjdeyi vermek istiyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe'den büyük bomba ! Emre Belözoğlu görüşmelere başladı ! - Sayfa 1

Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesi Sky Sports doğruladı... İngiliz basını Sarı Lacivertli ekibin flaş transfer hamlesini manşetten duyurdu. Sportif Direktör Emre Belözoğlu'nun bu transfer için resmi girişimlere başladığı aktarıldı. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Fenerbahçe'den büyük bomba ! Emre Belözoğlu görüşmelere başladı ! - Sayfa 2

Fenerbahçe'de yılın transfer girişimi resmen hız kazanmış durumda. Sarı Lacivertli kulübün sportif direktörlük görevine getirilmesinin ardından yaptığı transferlerle adından söz ettiren Emre Belözoğlu bu kez hedef büyülttü.

Fenerbahçe'den büyük bomba ! Emre Belözoğlu görüşmelere başladı ! - Sayfa 3

Genç sportif direktör dünyaca ünlü yıldızın transferi için resmi adımları atmaya başladı ve görüşmeler İngiliz basınına sızdı.

Fenerbahçe'den büyük bomba ! Emre Belözoğlu görüşmelere başladı ! - Sayfa 4

Sezon başında savunma problemleri nedeniyle stoper takviyesinde gecikmeyen Fenerbahçe, Las Palmas'tan Uruguaylı stoper Mauricio Lemos'u renklerine bağlamıştı.