Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'den 4 bomba birden... Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekip Erol Bulut ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe ayrıca Caner Erkin, Vertonghen, Smolov ve Novak transferleri için ilerleme kaydetti. Mesut Özil'in transferi için ise yeni açıklama var. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri,

Abone ol
Abone ol 29 Temmuz 2020 10:46

Fenerbahçe transfer haberlerine göre Sarı-lacivertli ekip Erol Bulut ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe ayrıca Caner Erkin, Vertonghen, Smolov ve Novak transferleri için ilerleme kaydetti. Mesut Özil'in transferi için ise yeni açıklama var. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe transfer haberlerine göre Ersun Yanal'ın görevinden ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Erol Bulut ile her konuda anlaşmaya vardı. Başarılı teknik adam, bu akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanacak Trabzonspor maçının ardından Aytemiz Alanyaspor'a veda edecek ve kariyerinin Fenerbahçe sayfasını açacak. Sarı lacivertli takım ile 1+3 yıllık sözleşme imzalayacağı ve bu kontrat kapsamında yıllık 800 bin avro kazanacağı öne sürülen Erol Bulut, Kadıköy'de yeni bir ekiple çalışacak.

Caner Erkin'le anlaşma sağlandı

Galatasaray’ın da istediği Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin ile 2 artı 1 yıllık anlaşma sağlandı. Bu önemli transfer, F.Bahçe’nin yeni hocası olması beklenen Erol Bulut’un bilgisi dahilinde gerçekleşti

Vertonghen bombası

Yeni sezonda kadrosuna en az 2 tane 1. sınıf stoper takviyesi yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin şans ayağına kadar geldi. Fenerbahçe'nin transfer listesinde olan isimlerden birisi olan 33 yaşındaki Belçikalı stoper Jan Vertonghen sözleşmesinin sona ermesinin ardından 8 yıldır formasını giydiği Tottenham'dan ayrıldığını açıkladı. Fenerbahçeli kurmaylar daha önce de görüşme gerçekleştirdiği Vertonghen'in menajeri ile hemen temasa geçtiler. Yüz yüze görüşme ise Belçika'da olacak.

Mesut Özil gelecek mi?

Fenerbahçe ile adı anılan Mesut Özil'in menajeri Dr. Erkut Söğüt, Futbol Giant'ın instagram canlı yayın konuğu oldu ve merak edilen soruları yanıtladı. Gazeteci Mehmet Demircan'ın sorularını yanıtlayan Dr. Erkut Söğüt, Mesut Özil transeri ve oyuncunun geleceği hakkında bilgi verdi. Mesut Özil'in Arsenal'da 2021'e kadar sözleşmesi olduğunu ifade eden Erkut Söğüt, "2021'e kadar Mesut Arsenal'da kalacak. Sözleşmesi bittiğinde uzatacağını düşünmüyorum." dedi.

Filip Novak'la prensipte anlaşma tamam

Bu sezon Trabzonspor ile sözleşmesi sona erecek olan Filip Novak'ın yeni adresi belli oldu. Fenerbahçe, Trabzonspor'la sözleşmesi biten Filip Novak'la ön anlaşma yaptı. Çek futbolcu, serbest bir oyuncu olarak transfer olduğu için 1 milyon Euro imza parası alacak, yıllık 1.5 milyon Euro kazanacak. Sarı lacivertlilerle 3 yıllık kontrat üzerine anlaştı.

Vedat'ın yanına Smolov

Vedat Muriqi'nin yanına bir hücum oyuncusu transfer isteyen Fenerbahçe yönetimi kolları sıvadı. Listesindeki isimlerle temaslarını sıklaştıran sarı-lacivertliler, Rus golcü Fedor Smolov'u görüşme yapmak için İstanbul'a getiyor. Ajansspor'un derlediği Rus basınında yer alan haberlere göre, Fedor'un 1 Ağustos'ta İstanbul'a gideceği ve Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı belirtildi. Ayrıca futbolcunun menajeriyle kulübün temsilcileri arasında zaten bir görüşmenin de yapıldığı ifade edildi.

Elia iddiası

Medipol Başakşehir ile şampiyonluğa ulaşan ve kontratının bitmesiyle birlikte takımdan ayrılmaya hazırlanan Hollandalı oyuncu Eljero Elia için Fenerbahçe'nin devreye girdiği aktarıldı.

Darri Fenerbahçe'de

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Brahim Darri'yi kadrosuna kattı. Sarı Lacivertli ekip, Darri'nin bonservisi için Karagümrük'e 1 milyon euro ödeyecek. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Darri, sezonluk 600 bin euro kazanacak.

Yorumlar