Anasayfa /  Foto Galeri

Fenerbahçe'de Pelkas'ın ilk 11'e girememesinin sebebi ortaya çıktı.

Süper Lig'in 17. haftasında ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun en formda isimlerinden biri olan Dimitris Pelkas'ın ilk 11'e girememesinin sebebi ortaya çıktı. İşte sebebi...

Fenerbahçe'de Pelkas'ın ilk 11'e girememesinin sebebi ortaya çıktı. - Sayfa 1

Yeni sezona Portekizli teknik direktör Vitor Pereira başlayan Fenerbahçe'de yapılan transferler ve tercih edilen ilk 11'ler birçok kez eleştiriye neden olmuştu. Sarı lacivertlilerde Pelkas'ın neden oynamadığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe'de Pelkas'ın ilk 11'e girememesinin sebebi ortaya çıktı. - Sayfa 2

Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş ile oynanacak karşılaşmada olası bir puan kaybında Vitor Pereira ile yolların ayrılması kesin gözüyle bakılıyor. Tamamen derbiye kitlenen sarı lacivertli camiada Pelkas ilk 11'e giremediği için mutsuzluk yaşıyor.

Fenerbahçe'de Pelkas'ın ilk 11'e girememesinin sebebi ortaya çıktı. - Sayfa 3

Geçen sezon Erol Bulut’un isteğiyle PAOK’tan alınan Dimitrios Pelkas, takımın en önemli yıldızlarından biri olmuş, 34 maçta (31’i ilk 11) 8 gol ve 7 asistle Fenerbahçe ’ye büyük katkı vermişti.

Fenerbahçe'de Pelkas'ın ilk 11'e girememesinin sebebi ortaya çıktı. - Sayfa 4

Avrupa’nın önemli kulüplerinden birine gitme potansiyelinin çok yüksek olduğu düşünülen Pelkas, Vitor Pereira döneminde toplamda 12 (5’i ilk 11) karşılaşmada oynadı, sadece Kadıköy’de 3-0 kaybedilen Olympiakos maçında 90 dakika sahada kaldı.