Anasayfa /  Spor

Fenerbahçe'de Morelos transfer detayları açıklandı

Fenerbahçe'nin transfer ettiği Kolombiyalı forvet Alfredo Morelos'un transfer detayları açıklandı. Aynı zamanda İngiltere'ye transfer olacak olan Batshuayi'den elde edilecek bonservis bedeli de belirlendi.

Abone ol
Abone ol 31 Ağustos 2023 13:39

Fenerbahçe'de Edin Dzeko'nun transferinin ardından Michy Batshuayi'nin rahatsızlık yaşadığı haberleri gündeme gelmişti. Batshuayi'nin yedek beklemek istemediği ve bu yüzden ayrılma kararı aldığı ifade edilmişti.

Bu durum üzerine yönetim hızla yeni bir forvet arayışına girdi. Aynı zamanda Batshuayi'ye gelen teklifler de değerlendirildi. Fenerbahçe, daha önce adı gündeme gelen ve Rangers'tan ayrıldığı Haziran ayından bu yana serbest olan Alfredo Morelos ile her konuda anlaşmaya vardı.

Alfredo Morelos'un İstanbul'a gelmesinin ardından, Batshuayi'nin Premier Lig takımı Nottingham ile 10 milyon Euro karşılığında anlaşıldı.

Alfredo Morelos ile 3 yıllık sözleşme imzalanması ve Batshuayi'nin Nottingham Forest'a transferiyle ilgili KAP açıklamalarının bugün yapılması bekleniyor.

Ayrıca, Fenerbahçe'nin Michy Batshuayi'nin yanı sıra Joshua King'i Premier Lig'e gönderme ihtimali de bulunuyor. Luton Town, Norveçli hücum oyuncusu Joshua King ile ilgileniyor ve bu konuda da gelişmeler yaşanabilir.

 

Yorumlar