Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri | 27 Ağustos 2018

Fenerbahçe'de transferin sonu yaklaşırken hareketli günler yaşanıyor. Giuliano ve Josef de Souza'nın ayrılıklarının ardından Valbuena ve Dirar'ın da gönderileceği iddia edildi. Son dakika haberlerine göre...

Abone ol
Abone ol 27 Ağustos 2018 09:43

Fenerbahçe'de transferin sonu yaklaşırken hareketli günler yaşanıyor. Giuliano ve Josef de Souza'nın ayrılıklarının ardından Valbuena ve Dirar'ın da gönderileceği iddia edildi. Son dakikahaberlerine göre, Marco Fabian imza için İstanbul'a geldi. Fenerbahçe Michael Frey'i resmen açıkladı. Edin Visca transferinde flaş gelişmeler var. Diego Reyes resmi imzayı attı. Kale için Varela ve Kevin Trapp isimleri gündemde.

Fenerbahçe'de UEFA ile yapılan Finansal Fair Play görüşmelerinden yola çıkan Başkan Ali Koç, Sportif Direktör Damien Comolli ile beraber transferde kulübün bütçesini riske etmeyecek isimlere yöneliyor. Peki Fenerbahçe kimleri transfer edecek, hangi transferleri yapacak? İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri... 

Son dakika haberine göre Son dakika haberine göre Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği Marco Fabian, Fenerbahçe'ye transferi konusunda detayları görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

Kaleye Trapp ya da Varela

Fenerbahçe, Benfica'nın kalecilerinden Varela'yı kiralamak istiyor. Volkan Demirel'in performansından memnun olmayan kulüp yönetimi Bruno Varela'yı kadroya katması halinde Kameni'yi de takımdan gönderecek. Öte yandan PSG'nin 28 yaşındaki kalecisi Kevin Trapp da Fenerbahçe'nin transfer listesinde.

Adı Fenerbahçe'yle anılan Junior Sornoza, "Menajerim bazı görüşmeler yaptığını söyledi ancak resmi bir teklif almadım. Burada mutluyum. Eğer teklif gelirse önce kulübüm Fluminense ile görüşürüm" diye konuştu.

Edin Visca bombası

Oyuncu satışından kasasına 25 milyon Euro koyan Fenerbahçe, imzaları atmak için geri sayıma geçti. Fenerbahçe’de listenin başında Başakşehir'in yıldızı Edin Visca var. İlk öneri para+takas teklifi. Fenerbahçe, Edin Visca için Başakşehir’e 3 milyon Euro bonservis ve Turuncu-Lacivertliler’in şu an arayışta olduğu sol bek için de İsmail Köybaşı’nın bonservisini önerme hazırlığında olduğu kaydedildi. 

Brezilya basınındaki haberlere göre Fenerbahçe, Internacional'de forma giyen 26 yaşındaki Patrick'i kadrosuna katmak istiyor. Globo Esporte'nin haberine göre, Fenerbahçe Patrick için Internacional kulübüyle görüşmelere başladı. Ancak Brezilya kulübünün sezon bitmeden önce Patrick'i göndermeyi düşünmediği ve bu yüzden transferin gerçekleşme ihtimalinin düşük olduğu kaydedildi. 

Fenerbahçe'ye transfer olması beklenen Meksikalı stoper Diego Reyes, Fenerbahçe'yle resmi sözleşme imzaladı. Fenerbahçe serbest statüde bulunan Diego Reyes için bonservis bedeli ödemedi.

Torino Başkanı Cairo Adem Llajic'in durumuyla alakalı olarak, "Bizim için önemli olan futbolcularımız için teklifler var. Ancak daha biten bir anlaşma yok. Transfer dönemi devam ediyor ve görüşmelerimiz sürecek. Adem Ljajic de bu futbolculara tabi ki dahil." ifadelerini kullandı. Oyuncunun adı Beşiktaş ve Fenerbahçe'yle anılıyor.

Nabil Dirar da mı gidiyor?

Nabil Dirar'ın Toulouse'a satılacağı iddiaları yalanlandı. Fransız basınında bu haberin doğru olmadığı yönünde ifadeler yer aldı.

Fenerbahçe, Brezilya Ligi'nde Fluminense forması giyen 24 yaşındaki Ekvadorlu futbolcu Junior Sornoza'ya teklif yaptı

Fenerbahçe Kulübü, İsviçre'nin Zürih takımından santrfor Michael Frey'i 4 yıllığına kadrosuna kattı.

Nuri Şahin iddiası

Nuri Şahin'in Fenerbahçe'ye önerildiği, son kararı Cocu'nun vereceği iddia edildi.

The Sun gazetesi Fenerbahçe'nin Moussa Sissoko için Tottenham'la görüşme halinde olduğunu yazdı. Gazete 29 yaşındaki Fransız oyuncu için Sarı-lacivertli ekibin satın alma opsiyonuyla kiralama teklifi sunduğunu belirtti.

Fenerbahçe, Josef de Souza'yı Suudi Arabistan'ın Al Ahly takımına 12 milyon euro bonservis bedeliyle sattığını duyurdu.

Aynı sol beke iki ezeli rakip talip

Transfer sezonunun bitmesine sayılı günler kala alternatif sol bek arayan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin yolu, bu kez de Akhisarsporlu Ömer Bayram için kesişti. Galatasaray'ın Ömer için Akhisar'a düşük bir bonservis bedeli önerdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin ise Akhisar yönetimine oyuncunun fiyatını sorduğu, yeşil-siyahlıların bonservis bedelini 3.5 milyon Euro olarak belirlediği iddia edildi.

Fenerbahçe, PSG'nin genç yıldızı Giovani Le Celso'yu kiralık olarak istedi. Fransızlar, oyuncuyu sadece bonservisiyle verebileceklerini belirtti.

Sarı-lacivertli ekibin defans için düşündüğü isim ise Celtic'te oynayan Belçikalı stoper Dedryck Boyata. Kulübüyle sorun yaşayan Boyata'ya resmi teklifin yapılması bekleniyor.

Adı bir süredir Fenerbahçe'yle birlikte anılan Cristian Ramirez'le ilgili olarak Sarı-lacivertli kulüp bir açıklama yayımladı. Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada "Cristian Ramirez'le ilgili bir planımız bulunmamaktadır" denildi.

Renato Sanches bombası

Orta saha için ise adı geçen isim Renato Sanches. Bayern Münih, EURO 2016’yı kazanan Portekiz’in kadrosuna bulunan Sanches için tam 35 milyon Euro ödemişti. O dönemde 18 yaşında olan Portekizli yıldızdan beklenti büyüktü ancak Bayern’de kendini gösteremedi. Geçtiğimiz sezon kiralandığı Swansea’de de bekleneni veremedi. 21 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe’nin kiralık teklifi yaptığı öne sürüldü. Sanches, oyun tarzı olarak tam da Cocu’nun aradığı bir isim. Hollandalı teknik adam, genç oyuncuyu yeniden formunun zirvesine çıkartacağına emin.

Katalan ekibi Barcelona'nın başarılı orta saha oyuncusu Denis Suarez, Vidal ve Arthur transferleri sonrası iyice gözden çıkartıldı. Barcelona Yönetimi, 24 yaşındaki futbolcuyu kiralık ya da bonservisiyle göndermeye hazır. Suarez, Fenerbahçe’nin listesindeki isimlerden biri konumunda. Orta sahanın ortasında oynamasının yanı sıra kanatlarda ve forvet arkasında da görev yapabilmesi, İspanyol oyuncuyu ön plana çıkartıyor. Sarı-Lacivertliler’in Sanches olmazsa, 24 yaşındaki oyuncuyu kiralamayı düşündüğü öğrenildi.

Janssen şoku

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Vincent Janssen'le ilgili gündeme bomba gibi düşen bir gelişme yaşandı. Hollandalı santrforun ağır bir sakatlıkla boğuştuğu öne sürüldü. Fenerbahçe, Vincent Janssen'i geçtiğimiz yaz 2,5 milyon euro karşılığında Tottenham Hotspur'dan kiralamıştı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, FFP’nin yönetimi zorladığını kabul etti, “Yaptığımız transferler zaman alıyor. 31 Ağustos’tan önce bir savuma oyuncusunu kadromuza katacağımızı umuyorum. Tabii bu aynı zamanda bir sabır meselesi” dedi.

Fenerbahçe Kulübü, İtalyan ekibi Empoli'ye kiraladığı Salih Uçan'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesinin 1 yıl daha uzatıldığını duyurdu.  Öte yandan Empoli de Salih Uçan'ı resmen açıkladı.

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Ragnar Klavan'ın İtalya Serie A ekiplerinden Cagliari'yle anlaşmak üzere. Sarı-lacivertli ekip ise girişimlerini sürdürüyor.

Emre Akbaba olmadı

Galatasaray'ın son anda devreye girmesiyle Emre Akbaba, Galatasaray'a transfer oldu.

Eljif Elmas 23 milyon euro

Benfica ile oynanan iki maçta da taraftarları mest eden Eljif Elmas için Avrupa’nın önemli kulüpleri Fenerbahçe’nin kapısına dayandı. 8 milyon Euro'luk teklifi kabul etmeyen Fenerbahçe, genç oyuncunun değerini sözleşmesindeki serbest kalma maddesine istinaden 23 milyon euro olarak belirledi. Eljif'le en ciddi ilgilenen kulüp Lyon.

Şampiyonlar Liginde Benfica'ya elenen temsilcimiz Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Stoke City'de forma giyen golcü futbolcu Mame Diouf'un kiralanması için teklifte bulundu. Stoke City'den ayrılmayı kafasına koyan Senegal Aslanı Diouf'un, vatandaşı Moussa Sow'dan Fenerbahçe hakkında olumlu bilgiler aldığı öğrenildi.


Yorumlar