Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Phillip Cocu: Büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" - video izle

Fenerbahçe Teknik Direktör Phillip Cocu, 3-0 kaybettikleri Çaykur Rizespor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

Abone ol
Abone ol 30 Eylül 2018 23:22

Beklenen gelişimi sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, "Daha iyi bir maç çıkarmayı beklemeliydik. Beşiktaş'a karşı iyi bir maçı geride bırakmıştık. İyi veya köyü futbol oynayabilirsiniz. Esas olan doğru futbol oynayabilmektir. Önemli olan sahada doğru davranışları gösterebilmektir. İlk yarıda bir bize, bir de rakibe bakıyorum.

Rakibimiz daha istekli ve arzuluydu. 12 dakikalık bir periyot var ve o periyotta maçı kaybettik. 3 golü bu 12 dakikada art arda yedik. İkinci yarıda telafi etmek isteyen ve kazanma gayreti içinde olan takım gördük. Ama bunu maçın en başından itibaren yapmalısınız. Bunu her maç yapmalısınız. Gerçekten çok büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Hem performansımız hem gelişimimizle ilgili. Bulunduğumuz durumu düşünürsek

Fenerbahçe gibi büyük bir takımdayız. Herkes kendi üzerine düşen sorumluluğu almalı. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Böyle olmamalıydı. Bizim oynamamız gereken futbol bu değil" dedi.



 



Yorumlar