Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Hasan Ali Kaldırım'da derbi yorum: 3 puana yakın olan taraf bizdik

Fenerbahçe'nin sol beki Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş maçında gösterdiği başarılı performansla büyük beğeni topladı. Fenerbahçe beşiktaş debisi sonrası derbi ile ilgili açıklamalarda bulundu

Abone ol
Abone ol 25 Eylül 2018 01:20

Ayew’in attığı golün de asisti yapan Hasan Ali, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada “Üzgünüz. Çok önemli maçtı. Maçtan önce soyunma odasında ‘Burası Kadıköy burada tarih var’ dedik. ‘Kime karşı oynarsak favori biziz’ dedik. İyi de başladık. Gol pozisyonlarına da girdik ama maalesef bu konuda sıkıntı çekiyoruz. 2-3 tane net pozisyonumuz var. Rakip takım bir tane şutla, 3 kişinin arasından dönüp vurdu, gol oldu. Orada da daha yakın olmamız gerekiyordu” dedi.



Kendi performansı hakkında da konuşan Hasan Ali, “Çok eleştiri aldım son zamanlarda. Biliyorum istatistik her şey değil ama bazen de çok şey anlatır. Oynadığım maç sayısı belli, yaptığım asist belli. Türkiye ortalaması belli. Bunlara bakmakta fayda var. Elimizdeki kıymeti bilelim. Ben de makine değilim. Elbette ben de yoruluyorum. Sadece bir tek antrenmanla bugün maça çıkabildim. Demek dinlenince bir futbolcu böyle bir performans çıkarabiliyor. İyi mücadele ettik. İlk defa bugün iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Golden sonra orta saha kayboldu. Onlarda kaybedebilirdi, bizde kaybedilirdik. 3 puana yakın taraf bizdik. Gol yolarında sıkıntı çekiyoruz” ifadelerini kullandı.


Yorumlar