Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe’de Roberto Soldado depremi! Derbide yok…

Süper Lig'in 21. haftasında Kayserispor'a konuk olan Fenerbahçe, Roberto Soldado, ilk yarının uzatma anlarında hakemle girdiği diyalog sonrasında direkt olarak kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Direkt kırmızı kart görmesi nedeniyle en az 2 maç ceza alması beklenen Soldado, gelecek hafta Konya'yı ağırladıktan sonra deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Abone ol
Abone ol 08 Şubat 2019 22:47

Fenerbahçe’nin deplasmanda Kayserispor ile oynadığı maçta İspanyol forvet Roberto Soldado hakeme tepkisi nedeniyle kırmızı kart gördü.

Süper Lig’in 21. haftasında Kayserispor’a konuk olan sarı lacivertliler, gergin atmosferde oynanan maçın 45+2. dakikasında 10 kişi kaldı. Ayağını fazla yukarıya kaldırdığı için sarı kartla cezalandırılacak olan Roberto Soldado, hakem Alper Ulusoy’a sert şekilde itirazda bulundu.

İtirazların şiddetinin artması nedeniyle hakem Alper Ulusoy sarı karttan vazgeçip tereddüt etmeden direkt olarak kırmızı kartını gösterdi. En az 2 maç ceza alması beklenen Roberto Soldado, Beşiktaş ile deplasmanda oynanacak maçta forma giyemeyecek.

En az iki maç ceza alması beklenen Roberto Soldado, gelecek hafta Kadıköy’de oynanacak Konyaspor ve bir sonraki hafta deplasmandaki Beşiktaş maçlarında forma giyemeyecek.


Yorumlar