Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe'ye süpriz transfer! Menajeri itiraf etti...

Gelecek sezon için 2 golcü transferi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için gündeme sürpriz bir isim geldi. Fransız golcünün menajeri itiraf etti! Fenerbahçe'ye transfer...

Abone ol
Abone ol 25 Mart 2019 10:04

Gelecek sezon için 2 golcü transferi çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe için gündeme sürpriz bir isim geldi. Fransız golcünün menajeri itiraf etti! Fenerbahçe'ye transfer...

Gelecek sezon için en az 2 forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Fransız forvet Olivier Giroud’un yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyeceği iddia edilmişti. 

Gelecek sezon için en az 2 forvet transferi yapması beklenen Fenerbahçe’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Premier Lig ekiplerinden Chelsea forması giyen Fransız forvet Olivier Giroud’un yeni sezonda sarı-lacivertli formayı giyeceği iddia edilmişti. Yıldız golcünün menajeri Michael Manuello, oyuncusunun geleceğine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Süper Lig’de kötü günler geçiren ve 26. haftada aldığı 2-1’lik Sivasspor galibiyetiyle bir nebze de olsa rahatlayan Fenerbahçe’de transfer çalışmaları başladı.



Sezon sonunda 14 futbolcuyla sözleşmesi sona erecek olan sarı-lacivertlilerde gelecek sezon kadronun baştan aşağı yenilenmesi bekleniyor.



Yeni sezon için çoğu bölgeye transfer takviyesi yapması beklenen Kanarya’da önceliklerden birisi forvet transferi.

Fenerbahçe, sezon sonu Chelsea ile sözleşmesi sona erecek olan Fransız forvet Olivier Giroud’u kadrosuna katmak istiyor.

Geçtiğimiz sezonun devre arası transfer döneminde Arsenal’den Chelsea’ye giden fakat ’mavilerde’ beklenen performansı gösteremeyen Olivier Giroud’nun sezon sonunda Fransa’ya geri dönebileceği iddia edilirken, Fransız futbolcu için Fenerbahçe’nin de devreye girdiği belirtildi.

32 yaşındaki milli forvetin 3 ay sonra sözleşmesinin sona erecek olması özellikle Fenerbahçe’yi harekete geçirirken, oyuncunun sözleşme şartları ve imza parasının astronomik boyutlara ulaşmaması halinde transferin mümkün olacağı ifade edildi.


Yorumlar