Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Fenerbahçe Gran Canaria Eurolegue maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Euroleague'de 2018-2019 sezonu heyecanı başlıyor! Turkish Airlines Euroleague ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İspanyol ekibi Gran Canaria'yı evinde konuk ediyor. Geçen sezon Euroleague'de final oynayan Fenerbahçe'de hedef bu sefer kupaya ulaşmak! İyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe'nin en büyük kozu ise sarı lacivertli taraftarların desteği olacak. Peki Fenerbahçe Gran Canaria maçı ne zaman?

Abone ol
Abone ol 11 Ekim 2018 11:07

Euroleague'de 2018-2019 sezonu heyecanı başlıyor! Turkish Airlines Euroleague ilk hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, İspanyol ekibi Gran Canaria'yı evinde konuk ediyor. Geçen sezon Euroleague'de final oynayan Fenerbahçe'de hedef bu sefer kupaya ulaşmak! İyi bir başlangıç yapmak isteyen Fenerbahçe'nin en büyük kozu ise sarı lacivertli taraftarların desteği olacak. Peki Fenerbahçe Gran Canaria maçı ne zaman? Fenerbahçe Gran Canaria maçı saat kaçta? Fenerbahçe Gran Canaria maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Euroleague maçı ne zaman, hangi kanalda? Heyecanla beklenen maça dair merak edilenler haberimizde...

'Fenerbahçe Gran Canaria maçı ne zaman? Fenerbahçe Gran Canaria maçı saat kaçta? Fenerbahçe Gran Canaria maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Euroleague maçı ne zaman, hangi kanalda?' gibi konular internette basketbol takipçileri tarafından sıkça araştırılıyor. Fenerbahçe, Euroleague'in ilk haftasında İspanyol ekibi Herbalife Gran Canaria'yı konuk ediyor. Euroleague'de 2018-2019 yeni sezonu bu akşam oynanacak karşılaşmalar ile başlıyor. Son üç sezonda iki kere final oynayan ve birisinde kupaya ulaşan sarı lacivertli ekipte bu sezonun hedefi yine kupayı kaldırmak! Taraftarlarının desteğini arkasına alan Fenerbahçe, ispanyol ekibini yenerek Avrupa maçlarına moralli başlamak istiyor. 

Fenerbahçe - Gran Canaria maçı saat kaçta, hangi kanalda?

12 Ekim Cuma günü 20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports3 ve beIN Sports Haber (şifresiz) canlı yayınlanacak.

Fenerbahçe’de son durum

Fenerbahçe, bu sezon iki resmi maça çıktı. Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde Anadolu Efes’e 62-65 mağlup olan Fenerbahçe, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk hafta karşılaşmasında ise Beşiktaş Sompo Japan’ı 78-73 geçmeyi bildi. Beşiktaş mücadelesinde Kostas Sloukas 16 sayı, 4 asist ve 3 ribaund, Nicolo Melli 14 sayı, 9 ribaund, 3 top çalma ve 2 asist, Sinan Güler de 14 sayı üretti.

Fenerbahçe, yaz döneminde oynadığı mücadelelerde ise şu skorları almıştı:

Fenerbahçe 89-80 Tunus Milli Takımı

Limoges CSP 84-75 Fenerbahçe

AX Milan 79-74 Fenerbahçe

Dinamo Sassari 95-86 Fenerbahçe

Maccabi FOX Tel Aviv 60-65 Fenerbahçe

Fenerbahçe 84-79 AX Armani Exchange Olimpia Milan

Fenerbahçe 86-76 CSKA

Fenerbahçe 94-92 Maccabi

Panathinaikos 85-80 Fenerbahçe

Fenerbahçe’de Joffrey Lauvergne dört sezon sonra ilk kez EuroLeague’de forma giyecek. Tyler Ennis de kariyerinde ilk kez EuroLeague’de boy gösterecek.

Luigi Datome, EuroLeague’de kullandığı son 18 serbest atışta isabet kaydetti. Melih Mahmutoğlu ise faul çizgisinde son 10 denemesinde hata yapmadı. Yunan oyun kurucusu Kostas Sloukas, son 10 EuroLeague müsabakasında da en az bir 3 sayı isabeti buldu. Ahmet Düverioğlu %70.9 iki sayılık atış isabet yüzdesiyle 2017-18’de EuroLeague’de bu alanda en yüksek orana sahip isimdi.

Ali Muhammed, 50 sayı daha bulması halinde EuroLeague kariyerinde 1000 sayı barajını aşacak. Muhammed, yedi 3 sayı isabeti daha kaydetmesi halinde EuroLeague kariyerinde 200. 3 sayı isabetini bulmuş olacak.




Yorumlar